Политически анализатори, близки до президента Румен Радев, смятат, че има

...
Политически анализатори, близки до президента Румен Радев, смятат, че има
Коментари Харесай

Държавният глава Радев гласи заместител на „Възраждане“

Политически анализатори, близки до президента Румен Радев, считат, че има капацитет за поява на различна националистическа партия, като опцията на Костадин Костадинов – Костя Копейкин и неговата партия " Възраждане " не е задоволително допустима за всеобщия гласоподавател.

 

Според социологически проучвания, поръчани от кабинета на президента, " Възраждане " няма огромен капацитет за доста усъвършенстване на резултатите си при положение на нови избори, които Румен Радев мощно желае.

 

Възникващата ниша е за една нова националистическа партия, която да съставлява хората, които не са въодушевени от западните хрумвания, само че също по този начин не желаят овакантяване на НАТО и Европейски Съюз. Тази партия би трябвало да се насочи към привличане на тези гласове и да предложи опция на настоящата политическа сцена.

 

При задаващия се срив в резултатите на ГЕРБ и обединението ПП-ДБ една

такава нова групировка или коалиция, може умерено да събере даже 20% от гласовете, посочило проучването. След това за опитните кукловоди няма да е проблем да сглобят държавно управление с неофициалната поддръжка на отделили се депутати от „ Възраждане ” и Българска социалистическа партия.

 

От Брюксел неведнъж са намеквали, че присъединяване на Копейкин в ръководството ще докара до мигновено прекъсване на фондовете. Мнозинство, събрано с дирижирано отцепени депутати на „ Възраждане ”, няма да е проблем пред усвояването на милиардите, потриват ръце хората на президента.

 

Още повече, че на хоризонта се задава и партия към основния прокурор Иван Гешев. Очаква се

след отстраняването си от поста Гешев, който също го играе родолюбец, да влезе стремително в политиката с имиджа на герой против Бойко Борисов. Кауза, която от последните няколко предварителни избори стана ясно, че са подготвени да прегърнат стотици хиляди нашенци. Така фантазията на Радев да дирижира и постоянно държавно управление може да се сбъдне.

 

И до момента в който основният прокурор с разнообразни юридически врътки може да остане много месеци на поста си, потребността от нова патриотична групировка, следена от „ Дондуков ” 2, не търпи отсрочване. За основната роля на водач е харесан фамозният в обществените мрежи политолог Кристиян Шкварек, настояват осведомени. Източници от „ Възраждане “ разкриват, че президентският проект към този момент е стигнал и до ушите на вожда Костя Копейкин.

 

Русофилът мигновено е дал разпореждане да се задействат стотиците партийни тролове, които непрекъснато да сипят обидни мнения и клюки към конкурентния му родолюбец.

Кристиян Шкварек, който е представител на Европейските консерватори  и ръководител на Младежкия закостенял клуб в България, до неотдавна бе едно от знаковите лица на Вътрешна македонска революционна организация и даже се кандидатира с тяхната листа за евродепутат. След като „ войводите ” залязоха, патриотът с полски корени стартира да гради личен план. Тезите му съответстват с някои от основните опорни точки на съветската агитация.

 

Формално Шкварек се афишира за съперник на така наречен специфична военна интервенция в Украйна, само че с половин уста признава, че поради интригите на Запада Владимир Путин има някакво съображение да подреди нападението. Патриотът Кристиян Шкварек е яхнал и обичаната на Москва битка против джендърите и гей парадите

 

Представяйки се за националист с закостенял уклон, той всекидневно зове почитателите си във фейсбук на битка против налаганата от Запада демократична агитация, която имала за цел да токсини мозъците на българските деца.

Шкварек е гневен съперник на държавното управление на Николай Денков, обвинявайки кабинета, че незабавно ще ратифицира Истанбулската спогодба. Как тъкмо ще стане, откакто Конституционният съд разгласи, че това е невероятно, в пропагандата на консерватора не се прецизира. Другата седмица Шкварек стяга и поход в отбрана на фамилията, който ще се организира в деня, когато е и гей парадът в центъра на София.

 

Веднага да уточним, Костадинов никога не е разлюбен от русофилските си господари. Дори в противен случай, кукловодите в сянка разчитат на него посредством манифестации, блокади на разнообразни основни точки в страната и ексцесии в Народното събрание да сътвори оптимален безпорядък в страната и да помогне за свалянето на кабинета на учен Николай Денков. С хора като военния министър Тодор Тагарев е ясно, че новото държавно управление ще е намерено прозападно и още веднъж ще стартира да поддържа с оръжие Украйна.

 

Още в идващите дни се чака, въпреки и без доста звук, да се задвижи договорка зa продажбата на стотици хиляди снаряди за Украйна които са извънредно нужни за пролетната атака на Киев против съветските окупатори. Румен Радев и държавното управление му още преди месеци дадоха обещание на съдружниците от НАТО, че ще изпратим снарядите, само че договорката съзнателно се бави и протака с всевъзможни аргументи. По проект мунициите е трябвало да изоставен България в посока Полша още преди месец и половина, само че и досега всички снаряди са си тук. След гласуването на постоянния кабинет нa „ Промяната ” и ГЕРБ увъртания повече няма да има, настояват осведомени. Затова и всички вероятни съветски. другари в България са задействани да бунтуват народа.

 

Разбира се, същинските аргументи не се афишират. Копейкин и другите русофили упрекват „ Продължаваме промянатa " и „ Демократична България ”, че са предали гласоподавателите си, съюзявайки се с ГЕРБ. Колкото до партията на Борисов, разчита се, че огромна част от българите не са щастливи от завръщането му в ръководството. Активна роля в битката за събаряне на държавното управление е отредена точно на „ Възраждане ", които са почнали всеобщо да събират всевъзможни хора от цялата страна за серия митинги в центъра на София.

 

Запознати  разкриват че пари за образуване на протестите, заплащане на превоз, пазаруване на сандвичи и дневна отплата за участниците не се жалят. Вождът Копейкин оповестил, че има неограничени средства. Сега е моментът ДАНС да покаже, че в действителност пази националната

сигурност...

източник: Уикенд

Тагове: Румен Радев Костя Копейкин „ Възраждане “ Костадин Костадинов алтернатива Кристиян Шкварек Тодор Тагарев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР