Политическата наглост на някои лидери надминаха всякакви граници, да се

...
Политическата наглост на някои лидери надминаха всякакви граници, да се
Коментари Харесай

Бойко Рашков: ГЕРБ и ДПС са рекордьори в купуването на гласове

Политическата безочливост на някои водачи надминаха всевъзможни граници, да се отхвърля очевидното, че те купуват гласове, аз мисля, че българите би трябвало да знаят преди изборите които предстоят, кои са рекордьорите по пазаруване на гласове.

Тези рекордьори са известни, аз няма да кажа някоя загадка. Ясно е, че тези, които разполагат с най-вече финансов запас, те са и забъркани в пазаруването на гласове. Това са ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това е посочило нашата статистика.
Това съобщи пред ТВ 7/8 вътрешният министър Бойко Рашков.

Цялото общество знае, че се купуват и продават гласове у нас. Не се пропуща да се отбелязва, че „ пазаруването и продаването на гласове е престъпление”.

В същото време не са били предприемани никакви дейности в посока разобличаване и наказване на тази вид престъпност. Обяснението е в нашите политици. Онези, които купуват гласове, заплащат за това, българинът да гласоподава не за това, което желае, а за тази партия, която му заплаща, което е унизително!, изясни Рашков.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР