Политическата класа реже целия клон, на който стои. Това каза

...
Политическата класа реже целия клон, на който стои. Това каза
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Политическата класа реже целия клон, на който стои

Политическата класа реже целия клон, на който стои. Това сподели пред „ Фокус “ проф. Михаил Константинов. Оказва се, че управленията на огромните партии са цялостни с хора, купили жилища на ниски цени, сподели проф. Константинов, като добави, че очевидно политиците са не запомнили, че има нещо, което се назовава „ Имотен указател “ и заявления за имущество на властта, написа Блиц.

``
реклама
Михаил Константинов напомни излязлата информация, че и фрагменти на Българска социалистическа партия са купували жилища на 4 пъти по- ниска цена. Той съобщи, че аргументите за това могат да бъдат 2.

„ Първото е - пишете данъчната оценка, с цел да спестите държавната такса, която би трябвало да платите и надлежно налозите, които дължите върху жилището, което значи, че цената е доплатена. Другият вид е, че в действителност е получен подарък от компанията производител. Двете хипотези не са лицеприятни. Аз чакам в напълно скоро време правоохранителните органи да се произнесат, само че към този момент може да се каже, че тези покупко-продажби ще се окажат в границите на закона. Силно аморални и в границите на закона. Това визира политическата класа, а скоро ще бъде ударена и юридическата “, предвижда той.

Професор Михаил Константинов добави, че тук не става дума за секретна информация, тъй като информацията участва в Имотния указател и декларациите. Според него се натъртва на тази информация поради евроизборите.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР