Политическата кариера на млад общински съветник от северозападната община Якимово

...
Политическата кариера на млад общински съветник от северозападната община Якимово
Коментари Харесай

ГЕРБ и БСП в Монтана се скараха за обещаващ млад политик

Политическата кариера на млад общински консултант от северозападната община Якимово сблъска организациите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия в Монтана. На предишните локални избори соц. партията издигна Деян Георгиев за кмет на общината с към 4000 поданици.
Макар и с малко, той не завоюва вота, само че стана консултант. В последните месеци обаче младият общинар мина в редиците на ГЕРБ, а от Българска социалистическа партия упрекнаха съперниците си в кражба на фрагменти.
„ Не сме крали никого и нищо! Деян самичък изиска да стане член на ГЕРБ и ние го приехме ", съобщи шефът на ГЕРб в Монтана депутатът Дилян Димитров. Той обаче призна, че двете партии в последните години се съревновават за привличането на младежи, изключително в дребните обитаеми места.
„ В селата има по 2-3-ма млади образовани младежи, стремим се да работим с тях, с цел да приготвяме фрагменти за съветници и кметове! ", сподели депутатът.
36-годишният Деян Георгиев е приключил Стопанската академия в Свищов. Работел е в общинската администрация в Якимово, само че след последните избори останал без работа.
„ Бях ръководител на Българска социалистическа партия в Якимово, а след това единствено член. Сам желаех да вляза в ГЕРБ. А от септември тази година съм и ръководител на ГЕРБ в Якимово! ", показа младият консултант.
Преминаването си в ръководещата партия той изясни сбито: „ Причините са персонални! ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР