Политическата кариера на бившата журналистка Елена Йончева потръгна, но затова

...
Политическата кариера на бившата журналистка Елена Йончева потръгна, но затова
Коментари Харесай

Семейни драми: Бившият на Йончева заживя с любовницата си, евродепутатката взе 3-годишния си син в Брюксел

Политическата кариера на някогашната журналистка Елена Йончева потръгна, само че по тази причина пък персоналният й живот е в тотална рецесия. Докато актуалната евродепутатка е в Брюксел, бащата на сина й арх. Пламен Тодоров е щастливо влюбен в друга жена. Новата му спътница в живота Виктория Станчева е едвам на 27 години, а връзката им датира от предходната пролет – нещо, за което само „ Уикенд ” тогава извести. Именно къдрокосата и дългокрака хубавица стояла в основата на краха в фамилните им връзки. Пламен бил вдлъбнат до уши по русокоската, която е с цели 16 лета по-млада от него.

Според чудесно осведомен източник на „ Уикенд ”, връзките на Елена и Пламен охладнели още след раждането на сина им Теодор. По това време някогашната половинка на Сергей Станишев реши да гради политическа кариера и се причисли към листата на Българска социалистическа партия в Хасково, а фамилията й остана на назад във времето. 55-годишната Йончева заряза новороденото бебе на непознати грижи и хукна по партийни конгреси. Докато Елена била заета с предизборната си акция и сновеше от телевизия в телевизия, нейната половинка се залюбил с колежката си Виктория. Блондинката също е проектант по специалност, с две дипломи от Нов български университет и италиански университет. Тя от дълго време работела във компанията на арх. Тодоров „ Зуум студио ”. В началото те били единствено сътрудници, само че се сближили около общото си занимание - пътешествията по света.

„ Работата му като проектант е обвързвана с доста пътувания в страната и чужбина. Откакто Елена отиде в Народното събрание, двамата съвсем не се виждаха. Детето го отглеждаха бабите и няколко бавачки. Елена постоянно е поставяла кариерата си преди всичко. Сега Теодор е с нея в Белгия. Ходи на частна детска градина ”, разясняват хора от обкръжението на Йончева.

Доброжелатели се погрижили още предходната пролет да усведомят Йончева, че мъжът й кръшка, само че тя не отдавала кой знае какво значение на слуховете. 55-годишната фаворитка на Корнелия Нинова съсредоточила цялото си внимание в евроизборите и въобще не й било до любовни драми. С Пламен провели няколко съществени диалога, само че решила, че няма смисъл да си основава непотребни главоболия. Пламен и Виктория към този момент не  криели възприятията си. Често си организирали сантиментални воаяжи по света. В началото на връзата им Пламен я представял като своя колежка, само че множеството му близки били наясно, че връзката им не е единствено професионална.

През 2016 година някогашната журналистка шокира обществеността, като забременя и роди на пределната възраст от 52 година след няколко опита ин витро в чужбина, само че появяването на бебето не съумя да преобърне целите й. „ Дa нaĸapaш Eлeнa дa cтои вĸъщи, да бърше сополи и да сменя памперси - това значи дa я yбиeш! Πpocтo нямa ĸaĸ дa ce cлyчи! ”, разясняват осведомени с характера на евродепутатката. 3-годишният Теодор се появи през 2016 година, откакто Елена мина през няколко несполучливи инвитро процедури. Докато бяха семейство с арх. Тодоров, малчуганът посещаваше елитна френска детска градина в кв. „ Драгалевци ”. Покрай работохолизма на Йончева обаче потърпевши и връзките й с Пламен. Двамата съвсем не се засичали в общия им дом, а когато това се случвало, даже не разговаряли. За разлика от доста други вип двойки, които след раздялата си дълго спорят за парцели, Елена и Пламен нямали сходен проблем.

Още предходната година някогашната журналистка се е изнесла от общия им дом в Бояна. Палатът бил издигнат от Пламен и евродепутатката нямала никакви искания към него. Тя обаче се е подсигурила с парцели за към 2 млн. лева Йончева има няколко жилището, магазин, вила с дворно място и гараж в София. Общата стойност на парцелите е за 1,5 млн. лева Освен тях, има 7 декара гори за 451 000 лева.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР