Политическата кампания е в разгара си, но този път протича

...
Политическата кампания е в разгара си, но този път протича
Коментари Харесай

Алгафари: Предизборната ни кампания е по модела на Сталин и Хитлер

 Политическата акция е в разгара си, само че този път протича по друг метод. Политиците избраха да разнообразят акциите си като се разходят по екопътеки, отидат на рафтинг или курбан или се появят на кон. Какви послания изпращат с акцията си този път кандидат-депутатите и избират ли мълчанието пред дебата?

" Според някои вършат акция, съгласно някои не вършат безусловно нищо, въпрос на позиция. Това да погалиш дете, че си сготвил курбан, че си карал рафтинг, това към момента не е акция. Това са едни такива от времето на Хитлер на Сталин, с цел да привлечеш жалостивост ", заяви политическият пиар и публицист Нидал Алгафари пред " ".

Алгафари напомни и някои събития от предишното. 

" Преди време имаше и политици които желаеха да дебатират с,  а той се съгласи единствено на един -  със. Станишев приказва дълго и квалифицирано, Бойко отговаряше с къси реплики, с лек подбив, и резултатът - тъкмо противоположното, на това, което си мислехме. Дебатът в България не е единствено в това дали имаш интелектуален багаж в главата си. Въпросът е в обществената мрежа, дали ще те лайкнат или не. Разбрали са, че каквото и да приказват е все тая, единственото нещо, което ще остане в феновете, е в случай че има скандална обстановка, да им извадят мръсното долни дрехи, другото не се помни ",  акцентира политическият пиар.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР