Политическа търговия под и над масата няма да правя. Ще

...
Политическа търговия под и над масата няма да правя. Ще
Коментари Харесай

Георг Спартански преди балотажа: Политическа търговия над и под масата няма да правя

„ Политическа търговия под и над масата няма да върша. Ще приема с признателност всяка политическа поддръжка, стига тя да е кардинална и да е в името и за положителното на Плевен. ”
Това съобщи през днешния ден досегашният плевенски градоначалник Георг Спартански. Той реализира най-голям резултат в първия тур на кметските избори и в неделя ще се яви на балотаж против претендента на ГЕРБ Мирослав Петров.
Спартански разясни, че до момента не е водил диалози за възможна поддръжка на неговата кандидатура за втория тур.  
„ Очаквам да получа поддръжка от всички тези субекти, които участваха на първия тур, само че претендентите им са отпаднали. Защото те са представители на избрана група от хора, обединена под партийно наименование. Във всяка партия има доста и почтени, честни почтени хора ”, сподели още Георг Спартански.
Той цитира разбор на „ Алфа рисърч ”, съгласно който от гласовете за него на първия тур на локалните избори 11 % са симпатизанти на партия ГЕРБ, 14 % са симпатизанти на Българска социалистическа партия, 42 % са от локалната коалиция „ Демократична България ”, 10 % са от Вътрешна македонска революционна организация и 23 % са от други партии и обединения. А от гласовете, пуснати за неговия конкурент Мирослав Петров, 67 % са от членове и симпатизанти на ГЕРБ, 4 % са от Българска социалистическа партия, 8 са от „ Демократична България ”, 3 % от Вътрешна македонска революционна организация и 18 % – от други политически обединения, твърди Георг Спартански.   
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР