Политическа партия ВОЛЯ, в лицето на своя лидер Веселин Марешки,

...
Политическа партия ВОЛЯ, в лицето на своя лидер Веселин Марешки,
Коментари Харесай

Веселин Марешки: „ВОЛЯ“ трябва да ръководи проекта по изграждане на държавна верига бензиностанции

Политическа партия " ВОЛЯ ", в лицето на своя водач Веселин Марешки, изпрати позиция до медиите по отношение на предлагането на Министерството на финансите за основаване на държавно дружество „ Държавна петролна компания “, чийто принципал да е министърът на стопанската система. 
Ето какво гласи тя:
Поздравяваме финансовия министър Горанов и цялото държавно управление за това че послушаха ВОЛЯ и че пристъпват към реализирането на нашата концепция - основаването на държавна верига бензиностанции.
Сега най-важното е планът да се реализира по най-хубавия метод и да не се проточи във времето!
Затова ще упорствам планът да се управлява от ВОЛЯ. След като концепцията е наша, считам, че е правилно и редно ние да я изпълним. Така ще сме сигурни, че няма да се изкриви или да се провали.
Готови сме да дадем целия си сполучлив опит в бранша, с цел да проработи веригата в къси периоди и българите да бъдат удовлетворени!
Повече от три години моля за това, тъй като такава верига ще постави ред в цените на компаниите, които си разрешават да продават горива с огромни надценки и по този метод да грабят българския народ. Време е на това да се постави край!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР