Политическа партия Възраждане опровергава появилата се в медиите информация в

...
Политическа партия Възраждане опровергава появилата се в медиите информация в
Коментари Харесай

От "Възраждане" опровергаха, разпространената от СДВР информация

Политическа партия „ Възраждане ” опровергава появилата се в медиите информация в резултат на казаното от старши комисар Георги Хаджиев на брифинга на Столична дирекция на вътрешните работи.

Арестуваните симпатизанти на Възраждане са седем индивида и нито един от тях няма престъпна регистрация.

Политическа организация Възраждане е на площада от сутринта, с цел да изрази гражданската си позиция и да изиска и получи оставката на Правителството и Главния прокурор.

Нито един от членовете  ни не е бил нападателен към служители на реда или жители. Голяма част от хората на площада са жертва на провокации и полицейски произвол.

Един от арестуваните Възрожденци е пребит от служителите на реда без мотив.

Ритан е в главата, блъскан е с каски и щитове от група служители на реда. Не единствено са нарушени гражданските му права, само че и все още полицията отхвърля да бъде медицински освидетелстван. (снимка в прикачен файл)

Другият арестуван е сега с една обувка. Другата е изгубена до момента в който е влачен от група служители на реда. Блузата му е раздрана.  (снимка в прикачен файл)

Припомняме, че още сутринта Георги Георгиев от Възраждане в изявление за БТВ съобщи, че членовете и симпатизантите на партията НЕ СА на площада, с цел да се сблъскват с полицията. Именно членовете на Възраждане помогнаха на служителите на реда да си възвърнат изпуснатите шлемове и щитове след прикосновение с митинг иращи при започване на деня.

За следващ са погазени гражданските ни права  и институциите  се употребяват като политическа бухалка против Възраждане.



Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР