Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) настоява за незабавната оставка

...
Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) настоява за незабавната оставка
Коментари Харесай

След призива за дарения на Кирил Петков: Поискаха оставката на премиера

Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) упорства за незабавната оставка на министър-председателя Кирил Петков. В позиция, изпратена до медиите, са изброени претекстовете, измежду които „ национално изменничество “ и „ застрашаване на националната сигурност на България “.

Ето и цялостния текст на позицията:

В понеделник министър-председателятКирил Петков прикани „ всеки български жител, който в действителност желае да помогне на Украйна, да подари една заплата “. Нещо повече – министър председателят намерено моли „ да помогнем финансово на Украйна за закупуване на муниции “.

В тази обстановка, от партия МИР призоваваме всеки български жител, който милее за България, да изиска незабавната оставка на премиера Петков!

Призивът на премиера Петков няма нищо общо със състраданието и солидарността! Българите доказахме и продължаваме да потвърждаваме, че сме съпричастни към ориста на бедстващите украински жители. Наше морално и хуманно обвързване е оказването на филантропично подпомагане на потърсилите леговище от войната почтени бежанци.

Когато, обаче, министър-председателят моли да помогнем на Украйна за закупуване на муниции, имаме казус – български министър председател, който заплашва националната сигурност, здравето и сигурността на личния си народ! Поредният опит на Кирил Петков и неговото държавно управление България да бъде въвлечена във война би трябвало да даде явен сигнал на трезвомислещите български граждани; на мислещите за положителното на страната ни политици – отпред на страната ни стоят хора, чиито дейности са подчинени на непознат, трагично разминаващ се с българския, интерес!

Търпеливо изчакахме министър председателят да се сети, че българските жители всекидневно се сблъскват с бича на бедността; че българските деца, майки, хора в неравностойно състояние и пенсионери му дадоха заем на доверие, до момента в който той продължава да показва всякаква липса на връзка с действителността.

Вместо това, министър-председателят прикани най-бедните жители в Европейски Съюз да дарят месечната си прехрана на непознато държавно управление – „ в случай че в действителност желаят да оказват помощ на Украйна “.

Г-н Петков, мир не се реализира посредством съучастие в разрастването на тази безумна война! Обяснете на българските жители какъв брой жертви ще понесем, в случай че ви оставим да ни въвлечете във война!

Нашата национална идея, господин Петков, се назовава МИР. Затова, в случай че в действителност желаете да помогнете на България, отидете си с мир!

Последвайте Новините на Евроком към този момент и в Телеграм

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР