Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) може да стане основа

...
Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) може да стане основа
Коментари Харесай

МИР може да стане президентската партия

Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) може да стане основа на партията на президента Румен Радев.

Партията стана известна с отстояването на идеята за осъществяване на почтени избори посредством машинно гласоподаване. Именно за това партия МИР беше и една от дребното извънпарламентарно показани партии, които президента Румен Радев предложения на политически съвещания през януари месец тази година. По време на консултациите при президента Румен Радев партия МИР се открои и направи мощно усещане с съответните и другите от всички останали партии оферти за изборния развой.

Президента Радев възприе и застана зад всички оферти на партия МИР като да вземем за пример всички политически партии да имат свои наблюдаващи в Централната изборна комисия (ЦИК) и „ Информационно обслужване “, да се организира необятна осведомителна национална акция за машинното гласоподаване, да се вкара наложително видеонаблюдение на целия избирателен развой, да се сътвори народен щаб за почтени избори, в който да влязат всички политически партии, които заявяват, че са за почтени избори, представителите на ЦИК, както и на всички институции, виновни за изборния развой.

Партия МИР беше и първата политическа партия, която поддържа президента Румен Радев за втори мандат, като партията излезе с публична позиция единствено 30 минути откакто президента Радев разгласи обществено, че се кандидатира.



“За миналите четири години президентът Радев се утвърди като хладнокръвен герой против беззаконието, мафията и корупцията. С високия си морал президента Радев се потвърди като единствения стожер на българското общество, отстояващ в продължение на целия си мандат върховенството на правото и закона. Със своята праволинейност президентът Радев е единствената преграда против беззаконието и лобизма, които ГЕРБ постановиха в цялата страна. Именно за това партия МИР се причислява към милионите български жители, които всекидневно показват цялостното си доверие и поддръжка към президента Радев и застава компактно зад него в борбата му с мутрите, мафията и олигархията ” съобщи ръководителят на партия МИР Симеон Славчев в деня, в който Радев разгласи своята кандидатура за втори мандат (1-ви февруари 2021 г.).

Лидерът на партия МИР е публично прочут като в интервала 2015-2019-та беше един от най-активните общински съветници в Столичния общински съвет. Тогава Славчев беше същинската съпротива на модела на ГЕРБ, Бойко Борисов и Фандъкова в София.

Кой е ръководителят на партия МИР?

Симеон Славчев е роден на 14 юни 1978 година в град Варна. Средното си обучение приключва в 34-то СОУ „ Стою Шишков “ в гр. София с профил история, литература и философия. Висшето си обучение приключва в Технически университет - София и е инженер-магистър по „ Индустриален мениджмънт “. Завършил е „ Академия за обществена политика “ на Института за обществена интеграция и има добита спомагателна професионална подготовка по „ Управленски умения “. Специализирал е „ Политически мениджмънт “ в Българското учебно заведение за политика към Нов Български университет. Славчев има над 15 години управнически опит, като управител и шеф на компании и началник на планове. Владее немски, британски и съветски език, женен е с едно дете.



Политическата кариера на Симеон Славчев стартира на локалните избори през 2015 г, когато е определен за общински консултант в Столичния общински съвет. В интервала 2015 – 2019 година е съпредседател на „ Политическа група 5 “ и член на председателския съвет на Столичния общински съвет. Зам. ръководител е на непрекъснатата комисия по инженерна инфраструктура и енергийно обмисляне и е член е на непрекъснатата комисия по превоз и туризъм, както и на непрекъснатата комисия по опазване на здравето и обществена политика.

Като общински консултант отстранява противозаконния автобусен паркинг пред храм-паметника „ Св. Ал. Невски “. Обявява за своя идея прекъсването на построяването на завода за изгаряне на боклуци в центъра на София, като съумява да сплоти към идеята против завода за изгаряне 15 общински съветници от разнообразни политически групи в Столичния общински съвет с които внася предложение за осъществяване на локален референдум в София.

През 2018 година предприемчив комитет от младежи, учени, интелектуалци, преподаватели, общественици, културни дейци и българи в чужбина взима решение да учреди политическа партия МИР и избра Симеон Славчев за неин ръководител, като той се трансформира в един от най-дейните и дейните политически водачи в страната.

Партия МИР е една най-младите и дейни партии в България, като още на първото си присъединяване на локалните избори през 2019 година партия МИР има определен кмет в Община Ботевград и общински съветници в над 17 български общини.

През февруари 2020 година партия МИР афишира за своя и за Национална идея провеждането на почтени избори в България, посредством машинно гласоподаване и започва митинг и палатков лагер пред постройката на Министерски съвет и съумява да се пребори за въвеждането на машинното гласоподаване в България.

В партия МИР е концентриран голям експертен поренциал, а в екипа на партията са водещи преподаватели от всички висши образователни заведения в България, учени от Българска академия на науките, финансисти, икономисти, културни дейци, представители на дребния, междинния и фамилния бизнес в България.

Партия МИР се разграничава от другите партии и с това, че предлага съответни, практични и ефикасни решения в своята стратегия, които ще покачват успеваемостта на българската стопанска система и ще доведат до благосъстоянието на българските жители. Програмата за възобновяване и устойчивото развиване на България на Политическа партия МИР включва възобновяване на експортно насочените браншове в стопанската система – селско стопанство, туризъм, превоз и транспортна инфраструктура и логистика, както и високотехнологични чисти производства.

Партия МИР предлага и по какъв начин българската стопанска система да стане ефикасна и работеща, като за тази цел оферират потвърдения немски модел на социално-пазарно стопанство да стане основа на българската стопанска система. Според партия МИР социално-пазарното стопанство ще измъкне България от сегашната рецесия и невъзможност и ще направи българското икономическо знамение и ще трансформира страната в мощна обществена и индустриална страна. Чрез налагането на социално-пазарно стопанство партия МИР цели в България да бъде построена същинска междинна класа (80 % от българските граждани).

Партия МИР е единствена партия в България, която е поставила в абривиатурите и името си думата морал и има признати Етични правила и правила.

Партията е с нови, морални и инициативни българи, които не са взели участие в ръководството на страната и нямат обвързаности с стопански, медийни и олигархични кръгове.

Именно за това партия МИР се смята, че може да стане основа на партията на президента Румен Радев и още на идните парламентарни избори да се трансформира в същинската опция в обществено-политическия живот на България.

Автор: Стефан Кирилов

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР