Политическа партия МИР излезе с позиция по повод нападките на

...
Политическа партия МИР излезе с позиция по повод нападките на
Коментари Харесай

ПП МИР излезе с позиция след изказването на Валентин Златев за кмета на Ботевград

Политическа партия МИР излезе с позиция във връзка нападките на предприемача Валентин Златев към кмета на Ботевград Иван Гавалюгов.
В публично писмо до медиите от партия декларират, че се " опълчват на опитите на Златев да отклони тематиката от Водноелектрическа централа „ Бебреш ”, благосъстоятелност на татко му, посочен като един от главните причинители на безводието в Ботевград, като хвърля безпочвени обвинявания към кмета Гавалюгов. Ръководството на партията, както и ботевградчани, изрично заставаме зад кмета във връзка нападките на Валентин Златев. "
От партията питат кой и по какъв начин е дал позволение за стартиране в употреба на ВЕЦ-а на Златев и каква е връзката на някогашния заместител министър на околната среда и водите Красимир Живков със самия Валентин Златев, който е дал разрешителното на Водноелектрическа централа „ Бебреш ” и чия квота е той? 
" Призоваваме основният прокурор да се самосезира за изказванията на Златев, че в Ботевград работи проведена незаконна група. Прокуратурата да влезе и да обследва всички процеси от издаването на разрешителното за ВЕЦ-а, до това кой и на къде отклонява водни количества ”, съобщи ръководителят на Политическа партия МИР.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР