Политическа партия “Има такъв народ откри в Деня на будителите,

...
Политическа партия “Има такъв народ откри в Деня на будителите,
Коментари Харесай

Има такъв народ откри офис в Костинброд и обеща решетки за управляващите |

Политическа партия “Има подобен народ ” откри в Деня на будителите, 1 ноември 2020 година собствен офис в град Костинброд, оповестиха от политическата групировка на тв водещия Слави Трифонов.

Общински координатор в града и зам.-областен координатор на партията за София област е Никола Кръстев. Офисът беше осветлен от отец Дамян в наличието на Тошко Йорданов, зам.-председател на “Има подобен народ ”, Виктория Василева, основен секретар, Георги Георгиев, регионален координатор за София област и десетки сипматизанти и посетители.

“Прекланяме се пред нашите будители и се надяваме българите да изберат смяната. Присъединих се към “Има подобен народ ”, тъй като тази партия не е управлявала до момента България и носи нов заряд ”, съобщи Никола Кръстев.

Той идва от бизнеса, като е приключил междинното си обучение във Англия, а висшето в Испания. Имах опция да работя в интернационалните компании, със съществени шансове за сполучлива кариера. Докато учех на открито, нито за миг не съм мислел да остана откакто преключа с образованито си. Така и не ме съблазни мисълта да се възползвам от предлаганите благоприятни условия. Винаги съм бил със съзнанието, че ще се завърна в България и тук да строя моето бъдеще, да развъртвам бизнес и да отгледам фамилията и децата си, акцентира той. Никола Кръстев взема решение да се включи в партията поради смяната, която е нужна на България и нейното съвременно развиване.

“Затънали сме в батак и би трябвало сами да оправим страната си, и да я създадем по-добро място за живеене ”, сподели Тошко Йорданов. Според него този път ръководещите не могат да унищожат идните парламентарни избори, както са създали това с референдума. “Децата ни би трябвало да останат в България, а не да я напущат ”, разгласи Виктория Василева.

В момента сме безпомощни, само че след изборите в границите на 5-6 месеца обещаваме, че сегашните ръководещи ще бъдат на различен режим с решетки и храна, добави тя. Според нея триумфът на изборите за “Има подобен народ ” е сигурен, тъй като идва времето на образованите и можещите българи да ръководят страната си.

“А не както сега, България се ръководи от орки и необразовани хора ”, приключи своята тирада Василева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР