Политическа партия АБВ влиза самостоятелно в битката за кмет на

...
Политическа партия АБВ влиза самостоятелно в битката за кмет на
Коментари Харесай

АБВ влиза самостоятелно в битката за Пловдив

Политическа партия АБВ влиза независимо в борбата за кмет на община Пловдив. Кандидатът за поста е Любомира Ганчева , която сега е заместник-председател в националното управление на партията.

" За мен Пловдив е роден град, само че и идея. Не мога да се примиря, че вторият по величина град в България, който е Европейска столица на културата, е на шесто място по приходи в страната , изпреварен от градове като Габрово, Стара Загора и Варна ", съобщи тя при представянето на кандидатурата й.

По нейни думи в града под тепетата няма конфликт на политики, а на ползи , а това обезверявало хората и по тази причина те не дали своят вот.
 АБВ не дава празен чек в поддръжка на Манолова
АБВ не дава празен чек в поддръжка на Манолова

Заканиха се, че ще покажат безобразията на София

" Когато отхвърляме да упражним правото си на избор не наказваме статуквото. Наказанието е да се избере смяната . Пловдив заслужава смяна, а аз мога да бъда лице на тази смяна ", безапелационна бе Ганчева.

Кандидатът за кмет на АБВ очерта и главните казуса на града, с които има упоритостта да се оправи. На първо място тя желае безвъзмезден публичен превоз за възпитаници, студенти и пенсионери. Другите тематики, които съгласно нея новият кмет би трябвало незабавно да позволи, са презастрояването, унищожаването на зелени площи и чистотата на въздуха.

Лидерът на АБВ Румен Петков също беше в Пловдив, с цел да поддържа персонално Ганчева. Той прикани жителите да гласоподават.

Пловдив би трябвало да каже " стоп " на отровената политическа атмосфера , " стоп " на зависимостите, би трябвало да избере с жителите си, със съвест и достолепие бъдещето си, съобщи Петков.
 АБВ издига юрист за кмет на Бургас
АБВ издига юрист за кмет на Бургас

Петков: На обществото е нужно чувството за справедливост
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР