Политическа криза, вот на доверие или недоверие...Какво ще се случи

...
Политическа криза, вот на доверие или недоверие...Какво ще се случи
Коментари Харесай

Александър Симов: ИТН прекали със своя език при напускането си

Политическа рецесия, избор на доверие или съмнение...Какво ще се случи с тематиката за Северна Македония?

" Темата за Северна Македония и повдигането на ветото е алена линия за нас. Има сделка, че окончателното решение ще бъде взето от Народното събрание. Там ще е огромната политическа борба ", съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов в студиото на " Денят ON AIR ".

Социалистът сподели, че Кирил Петков е водил избрани диалози, само че се вижда ясно големият интернационален напън върху България по тематиката за РСМ.
" Темата е много спешна. Не виждам кой човек със здрав разсъдък би го направил по метода, по който Има Такъв Народ твърди, че Петков го е замислил. Какви решения е взел Петков? Къде ги е наложил? Разговорите по тематиката за Северна Македония са водени до безспир ", уточни той.

Според него тематиката, която е разтресла държавното управление, е ужасна - а точно тази за парите.

Симов добави, че това, че Българска социалистическа партия е останала в обединението, ясно демонстрира партията на коя страна застава сега.

" Има Такъв Народ прекали със своя език при напускането си. От проблема с Българска народна банка си личи редовно възходящото напрежение сред Има Такъв Народ и " Продължаваме промяната ". Коалицията по този начин и не съумя да се разбере кой да бъде гуверньор ", посочи социалистът пред Bulgaria ON AIR.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР