Полинезийските острови са сред най-красивите места на планетата – вулканичните

...
Полинезийските острови са сред най-красивите места на планетата – вулканичните
Коментари Харесай

Тайните на Полинезия за здрава кожа и… природа

Полинезийските острови са измежду най-красивите места на планетата – вулканичните пейзажи, плажовете с черен пясък и лагуните с кристална вода притеглят туристи от целия свят. Тропическият климат обаче крие доста опасности за кожата, без значение дали сезонът е мокър, или изсъхнал.

Местното население обаче е намерило метод да се пази от мощните слънчеви лъчи. Тайните на полинезийската хубост ни разкриват Лаборатории KLORANE , в нова серия слънцезащитни артикули, създадени във Франция и обогатени с растителни дейни съставки. Лаборатории KLORANE  изследват ботаническото благосъстояние, а посредством уговорките на в разнообразни точки на света се грижат за запазване на международното растително наследство. Слънцезащитнитe им артикули защитават не единствено за кожата, само че и природата.



От 30 години   събира масло от Монои де Таити с надълбоко почитание към биоразнообразието и локалното население.  Френският бранд следи въздействието на замърсяването върху лагуните и приспособява слънцезащитните си артикули, тъй че да не оказват отрицателно въздействие върху морската флора и фауна. Нещо повече, е ангажирана с дълготраен план за пречистването на полинезийските лагуни.

За основаването на, Лаборатории KLORANE черпят опит и знание от локалното полинезийско население. Таитянките, известни с копринена си коса, сатенена кожа и лъчезарен загар, предават своите секрети за хубост от майка на щерка. Обогатени с масло от Монои де Таити и органично масло от Таману, 8-те слънцезащитни продукта са повсеместен обред за грижа за коса, тяло и лице. Патентованата слънцезащитната филтърна система е потвърдено не екотоксична посредством самостоятелни тестове*, формулите на измивните артикули са методично тествани за биоразградимост, а опаковките са направени от висок % от рециклирана** към този момент пластмаса и могат да бъдат рециклирани още веднъж. *Независим тест – повече информация на klorane.bg, като се изключи Слънцезащитно изсъхнало олио SUBLIME SPF 30**Опаковки, съдържащи до 55 % рециклирана пластмаса



Маслото от Монои де Таити е знак на полинезийската хубост. Добива се посредством накисване на 12 цвята гардения в кокосово масло. То хидратира, пази и възвръща кожата. Маслото от Таману пък е наричано " зеленото злато на Тихия океан " и е на респект в Полинезия поради своите защитни и регенериращи свойства. Използва се при изгаряния и пострадвания на кожата, а местните жители даже го нанасят, с цел да заздравят присъщите си татуировки.

включва артикули за тяло и лице с SPF 30, 50 и 50+, Шампоан и душ-гел (перфектен смесен артикул за ваканцията!), както и шампоан и еликсир за коса, които да възстановят косата, изложена на слънце.

 

С поддръжката на

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР