Полина Паунова, Свободна Европа*“Няма да минем към сериозните теми и

...
Полина Паунова, Свободна Европа*“Няма да минем към сериозните теми и
Коментари Харесай

Полина Паунова, Свободна Европа: Борисов показа докъде стигат партийните назначения. ГЕРБ явно издига и шефовете на болници

Полина Паунова, Свободна Европа

* “Няма да минем към сериозните тематики ” и по какъв начин се става началник на болница*

Какво стана ясно от утринния брифинг: “НЯМА УГОДИЯ ” (не че нещо, но съм врачка)
Инак – добре че тая заран имаше “традиционен ” брифинг, че от през вчерашния ден насам една празнина. А под обичаен се схваща - излязоха и ни се скараха. Борисов и Мутафчийски, имам поради.

Борисов обаче отговори доста забавно на апела на публицист “хайде да приказваме по сериозните тематики ”. “Не. Няма да минем към сериозните тематики ”. (толкова по отношение на наличието на този вид брифинги, тип признание беше).

Но другояче, макар игнорирането на “сериозните тематики ” няколко значими неща се схванаха:

Едни толупи спят до обЕд, след това МУ пишат постове и му задават въпроси НАХАЛНИЦИТЕ. (Явно такова е отношението към тези, които се осмеляват да питат).

Вчера като Борисов споделил, че няма да има брифинг в 8.00 часа единствено Мутафчийски останал при него, а другите даже не желали да влязат в кабинета на премиера да пият кафе. Страх ги било да не размишления. (Това пък ясно демонстрира май трайността на взимане на решения у нас. Или другояче казано: маските са наложителни, маските не са наложителни, маските са наложителни. И още: няма да има брифинги в 8 (в събота), в неделя – има брифинг в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР