Полиглотът Владимир Петков, говорещ свободно 23 езика, представи на българската

...
Полиглотът Владимир Петков, говорещ свободно 23 езика, представи на българската
Коментари Харесай

Без усилия – научете чужд език за 2 седмици с помощта на тази уникална методика

Полиглотът Владимир Петков, говорещ свободно 23 езика, показа на българската публика прословутата си двуседмична формула за проучване на непознати езици . Тя разрешава за малко време да се усвои размер от материал, който се учи на курсовете по цяла година. Методиката на този полиглот оспорва методиките, употребени от обичайните езикови школи.

Вече 5000 българи се отхвърлиха от неефикасните стандартни методики за проучване на непознатите езици и утвърдиха тази на Владимир Петков. Независимо от възрастта, образованието и вродените ви качества, след 2 седмици вие ще забележите гордите изрази по лицата на членовете на фамилията ви, приятелите и сътрудниците ви. Когато чуят какъв брой добре говорите британски, ще им е мъчно да повярват, че това ви е лишило единствено 14 дни.
Няма неприятен миг да започнете да изучавате непознат език. Ще се уверите в това елементарно и след единствено 2 седмици. Ще видите по какъв начин всекидневният ви живот се трансформира. Ще започнете да поддържате връзка свободно на непознатия език след единствено 14 дни. Спокойно ще четете публикации от задграничните уебстраници. Най-близките ви хора ще се ви се възхищават, а шефовете и сътрудниците ви ще ви отдадат самопризнание.

Чуждият език не е чудовище
Всички споделят, че е мъчно? Не е! Когато приказваме за проучването на непознати езици, самостоятелните заложби не са определящи. Разбира се, на някои езиците им се отдават повече. Но тук не става дума единствено за неповторими умствени благоприятни условия. Мозък ви, както и при всички останали, се приспособява и учи непрекъснато.
Затова при ученето е значим освен вроденият гений, има нещо, което е още по-съществено. При проучването на непознати езици е от голяма важност волята, а след нея и избора на вярна методика. Без нея няма по какъв начин да напреднете. Ще си останете на същото равнище и няма да можете да поддържате връзка обикновено.

Ако ползвате целесъобразна методика, а тази на Владимир Петков е точно такава, то вие сте на верния път. Тя ще ви разреши да усвоите непознатия език безпроблемно и в период от единствено 2 седмици . Тя е занимателна и ефикасна, бърза и динамична. Вече няма да чупите език, когато говорите с чужденци. За вас летните почивки в чужбина към този момент няма да са проблем.

Защо някои методики за проучване на непознати езици не дават резултат?
Традиционните методики за проучване на непознати езици усложняват доста процеса на учене. Те изобщо не съумяват да разсънят желанието ви да усвоите езика. Накрая стартирате да се съмнявате в качествата си, а това съществено може да заплаши самочувствието ви.

Освен това в учебно заведение и на другите езикови курсове не ви учат на език, нито по какъв начин да го разберете и възприемете, там ви учат " за езика ". Целта въобще не е такава. Не ви предизвикват да се уверени и да поддържате връзка с чужденци. Затова и блокирате, когато би трябвало да говорите на непознат език. Почти не се сещате за думите, а съставянето на фрази става същински призрачен сън.

Също по този начин, мнозина ви твърдят, че в никакъв случай няма да проговорите непознат език, в случай че не живеете в говорима среда. Но с верен метод и подобаваща методика, всичко е допустимо. Не позволявайте на хората и на неправилните методики да отровят желанието и волята ви да учите, тъй като решение несъмнено съществува и то е тук. Решението, което ще ви помогне да научите и да говорите непознатия език без никакви усложнения.


За коя методика става дума?
Сред многообразието от способи за проучване на непознати езици се открои методиката на Владимир Петров. Тя ще ви помогне да усвоите непознатия език в период от 2 седмици .

Разработена е особено за тези, които ценят времето си. Ако желаете да научите език, не си губете времето с всякакви учебници – няма да я откриете в тях. Те не са направени, за да научите езика бързо.

За разлика от тях методиката на Владимир Петров е създадена да влияе на мозъка по този начин, че той да запомня елементарно, всичко което му належащо. Думите ще стартират да се нижат безпроблемно, а вие, без каквито и да е старания, ще усвоите непознатия език на секундата.

Как наподобява формулата на Владимир за автоматизирано проучване на езици?
Владимир Петров назовава своята двуседмична формула за автоматизирано чуждоезиково образование Pingulingo. Това е единствената книга, която усъвършенства и форсира паметта , с помощта на това че ви оказва помощ да ползвате вродените ви умствени качества на 100%.


При обичайните способи за проучване на езици се развива единствено една дребна част от капацитета на човешкия мозък да запомня и да основава асоциации. Книгата Pingulingo работи по друг метод. Тя ви оказва помощ да употребявате 100% от потенциала, който имате, само че който по принцип " дреме " в подсъзнанието ви.

При процеса на запаметяване на нови думи двуседмичната формула за автоматизирано проучване на езици Pingulingo засилва по едно и също време и лявото и дясното полукълбо. Текстуалната част засилва лявото полукълбо, а изображението засилва дясното полукълбо. Така мозъкът работи 5 пъти по-ефективно от нормално. Това усъвършенства когнитивните качества и способността да запомните новите думи, както и да създадете устойчива връзка сред тях и българските им еквиваленти. Тези асоциации са толкоз мощни и се врязват в паметта толкоз надълбоко, че мозъкът ви съвсем автоматизирано усвоява новите думи.


Как се ползва двуседмичната формула?
Всеки един урок е създаден по този начин, че мозъкът да стартира да работи по-бързо и ефикасно. Уроците са разграничени на части. Действа се на следния принцип – първо виждате думата, по-късно имате пояснение. Това се оказва извънредно ефикасно.

След първия ден занимания с книгата Pingulingo ще усвоите към 200 нови думи. След една седмица ще забележите обилни разлики в речника ви . Той ще бъде по-богат и разнороден. След две седмици ще изчезне психическата обсада, която ви спъва да говорите на другия език и ще започнете свободно да поддържате връзка и без никакви компликации.


След един месец, ще знаете британски толкоз добре, като че ли сте го учили с години. Не си губете времето с безполезните няколкомесечни курсове и частни уроци, просто поръчайте Pingulingo. Книгата е подобаваща за всички, а по едно и също време е доста елементарна и лесна за прилагане.


Уникална опция за всички читатели
Изучаването на непознат език в никакъв случай не е било по-лесно и забавно. Благодарение на книгата Pingulingo ще усвоите непознатия език за единствено 2 седмици. Възползвайте се от тази неповторима оферта и поръчайте Pingulingo с 50% отстъпка.

Впрочем, това не е всичко, този необикновен артикул включва и специфичната гаранция на Владимир Петров. Става дума за 44-дневната гаранция за възвръщане на парите. Без въпроси получавате парите си назад. Просто няма какво да изгубите, само че може да спечелите доста. Само поръчайте и започнете да учите.

Важно известие: офертата е времево лимитирана, а поради преференциалната цена, продуктът се изчерпва бързо. Побързайте!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР