Поли Гергушева се запознала с бъдещия си мъж Борис Мечкуев

...
Поли Гергушева се запознала с бъдещия си мъж Борис Мечкуев
Коментари Харесай

Деси и Сашо гаджосали Поли Гергушева

Поли Гергушева се срещнала с бъдещия си мъж Борис Мечкуев с помощта на предаването „ Преди обед” с водещи Деси Стоянова и Александър Кадиев. Мечкуев, който е следващо потомство художник, бил поканен да опише за пътешествието си в Южна Америка в студиото, а до момента в който паркирал автомобила си пред малкия екран, видял за първи път Гергушева. Тя била на работа и с интерес изслушала описа му за екскурзията, а след това поразпитала за него.

Техни общи другари ги срещнали, а Мечкуев я поканил на първа среща преди да замине в командировка. Времето, в което били разграничени, им посочило, че не могат един без различен и двамата заживели дружно. Годежен пръстен водещата получила на ски писта вечерта, откакто множеството фенове на белите спортове си били тръгнали. "Беше тъкмо както си го представях и исках-интимно, без доста хора, тъй като аз не одобрявам предложенията на обществени места като концерти ", изясни телевизионерката.

Гергушева пази в загадка детайлности за сватбата си, като издава единствено че ще бъде през август на морето. Тогава предаването „ Култ”, което тя води, ще излезе в отпуск и хубавицата ще има задоволително време да бъде до брачна половинка си. Поли седна в стола на водеща, откакто предходното лице на предаването Петя Дикова забременя с първия си наследник.

фотография:инстаграм поли гергушева
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР