Поли Генова учи мъжа си на български език. Певицата, която

...
Поли Генова учи мъжа си на български език. Певицата, която
Коментари Харесай

Поли Генова повдигна завесата за тайнствения баща на детето си

Поли Генова учи мъжа си на български език. Певицата, която би трябвало да роди напълно скоро, интензивно учи таткото на бъдещото си дете да приказва български.

Изпълнителката продължава настойчиво да крие кой е мъжът до нея. Тя разкрива единствено, че се е преместил от Холандия в България поради нея и са дружно от две години, написа Блиц.

Поли е безапелационна, че високо прави оценка обстоятелството, че мъжът й е направил сходна жертва, а също така прави всичко допустимо, с цел да го накара да се усеща комфортно в страната й.

 Поли Генова учи мъжа си на български

Певицата реши да проговори за бебето и да удостовери новината за бременността си тъкмо точно на Коледа, когато пя на концерта „ Българската Коледа ”.

Тя показа новата си ария „ Герои ” отдадена точно на недоносените бебета и техните родители.

„ Намирайки се тъкмо в най-критичния миг на 26-та гестационна седмица на бременността, съзнавам, че животът в мен е толкоз нежен и скъп... И желая да направя всичко, с цел да го опазя, тъкмо както вършат героите родители на прибързано родените бебета ”, споделя още Поли.

В момента певицата, която показа България два пъти на песенния конкурс „ Евровизия ” е в шестия месец и се чака детето, което ще бъде момченце, да се появи на бял свят напролет.

„ За мен случилото се беше огромна изненада. С приятеля ми не сме възнамерявали да имаме дете незабавно, само че сме говорили и сме го желали ”, споделя още Поли.

Веднага щом научила, че е бременна отлетяла за Холандия, с цел да му каже персонално новината. А на родителите си съобщила много по-късно–на годишнината от сватбата им.
Що се отнася до това, кой е мъжът до нея, Поли мълчи настойчиво.

„ Запознахме се на 2016, видяхме се за няколко часа и си разменихме няколко думи, само че нищо повече. На идната година се видяхме на същото събитие и повече не се разделихме. Явно е било писано ”, споделя бъдещата майка, написа в. „ Телеграф ”.

Мъжът й толкоз я обича, че даже се мести в България. И дума не е ставало Поли да замине за чужбина, защото е безапелационна, че остава в България. „ Тук се усещам по-добре ”, споделя Поли.

На този стадий двамата не мислят за женитба, само че не крият, че бракът не им е непознат като тематика за диалог. „ Споменавали сме концепцията за брак, само че някак си не ни се желае да бъдем задължени и подтикнати от това прелестно събитие, с цел да го създадем ”, споделя още тя.

Междувременно мъжът й настойчиво учи български, защото държи да се схваща с приятелите й и фамилията. А Поли на драго сърце му оказва помощ.

Що се отнася до бременността, като се изключи обстоятелството, че й се постанова да спи единствено на лява страна и по тил, Поли съвсем няма проблеми.

„ Всичко, което е кисело и солено е доста добре. Моят другар ми прави и безглутенови палачинки у дома ”, хвали се още изпълнителката.

Тя не се тормози, че появяването на правоприемник ще окаже отрицателно въздействие върху кариерата й, а напротив–дори работи над новия си албум. Звездата обаче признава, че бебето може да излезе преди него.

„ Забравям доста и съм разсеяна по принцип. Но в този момент ситуацията е пагубно. Опитвам се да внеса темп в живота си, само че ми е доста мъчно ”, споделя още тя.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР