Поли Генова, която е бременна с първото си дете, вдигна

...
Поли Генова, която е бременна с първото си дете, вдигна
Коментари Харесай

Поли Генова най-сетне се показа с мъжа си

Поли Генова, която е бременна с първото си дете, подвигна към този момент обичайното и за България бебешко празненство. Празненството ще се запомни с това, че за първи път бъдещата майка застана компактно до бащата на хлапето си, с който няма брак. Досега изпълнителката на „ Герои” се опитваше да държи в цялостна загадка обичания си, само че откакто медии разкриха, че той се споделя Джоузеф Шардън, Поли реши да го извади от конспиративност.



Поли с холандеца(вдясно)

Бъдещият баща е от Холандия и работи като управител продажби в известна компания за осветителни и озвучителни тела. Очаква се рожбата на надарената певица да се появи на бял свят тази пролет. Изпълнителката разкри пола на наследника си преди месеци и го удостовери на празненството.



"Момче е ", написа русокосата звездна дама към кадър, който разгласява в профила си в обществената мрежа Instagram. "Аз имам голямото благополучие той да се съгласи да пристигна да живее тук в България. Премести се и в този момент подредихме новия ни дом. Трудно му е, тъй като не приказва български, само че има предпочитание да го научи.



Дори желае да върви на курсове ", показа наскоро Поли за бащата на детето си. " Запознахме се през 2016-а на премиите на БГ радио, като се видяхме за няколко часа. Следващата година още веднъж се видяхме на същото събитие и повече не се разделихме ", добави певицата.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР