Поли Генова е в очакване на първородния си син тази

...
Поли Генова е в очакване на първородния си син тази
Коментари Харесай

Поли Генова ражда момченце през март

Поли Генова е в очакване на първородния си наследник тази пролет.

Изпълнителката „ На дебелоглав “ ще стане майка през месец март, а в този момент е в средата на шестия месец.

Бебето ще бъде момченце, само че с таткото към момента не са мислили за име. Преди съвсем месец и половина се появиха първите клюки, че Поли е бременна. Блондинката реши да заяви щастливата вест по време на концерта за благотворителната акция „ Българската Коледа “, писа „ Телеграф “.

Слуховете гласяха, че таткото на бебето е филипинец, обаче се оказа, че е холандец и двамата са дружно от 2 години. „ Запознахме се през 2016 година, видяхме се за няколко часа, разменяхме думи, само че нищо повече. На идната година се видяхме на същото събитие и повече в никакъв случай не се разделихме. Явно е било писано “, споделя Поли.

Съобщила му е персонално новината, че е бременна, като си е купила самолетен билет и е отишла при него. „ Не сме възнамерявали изрично незабавно да се случи, само че сме говорили и сме го желали. Имам голямото благополучие той да се съгласи да пристигна да живее при мен в България. Моят избор е подобен. Искам да остана да пребивавам в България, тъй като тук се усещам по-добре “, добавя още Поли.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР