Полфрийман даде обширно интервю пред Нова тв, в което се

...
Полфрийман даде обширно интервю пред Нова тв, в което се
Коментари Харесай

Тъжен Ден За България. Бруталният Убиец Полфрийман Беше Пуснат На Свобода

Полфрийман даде обстойно изявление пред Нова тв, в което се извини на роднините на убития Андрей Монов. Също по този начин той увери, че няма да избяга от България.

" От Министерство на вътрешните работи са съобщили на медиите, че ще бъда освободен. Аз и юристът ми не сме били известени от никого. А публицистите чакаха пред пандиза от заран до 6-7 часа вечерта ", описа Полфрийман.

" Попитах полицията и началника на пандиза има ли различен излаз да изляза от пандиза, не желая да се срещам с публицисти. Но те споделиха, че няма различен излаз. Казах на полицията в Бусманци, че няма да тичам. Като някой отговорен човек или някой страхливец. Съжалявам за гибелта на Андрей Монов, само че задачата ми беше да спася живота на някого, а не да лишава живота на някого ", споделя австралиецът.

" Не съм бил нарушител преди този момент, не съм бил наркодилър, не съм бил част от проведена незаконна група. Аз бях в професионалната войска в Британия. Не съм criminal ", споделя още Джок Полфрийман.

" Няма да тичам. Семейството ми е купило 6 билета за прибиране в Австралия, паспорт имам от първия ден на освобождението. Паспортът ми беше конфискуван от Министерство на вътрешните работи. Нямам документ за идентичност, имам заповед за освобождение ", споделя Полфрийман.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР