Полезно е да определите съвместимостта на отноенията си не само

...
Полезно е да определите съвместимостта на отноенията си не само
Коментари Харесай

Открийте числото си на съвместимост на професионалните ви отношения с тази формула

Полезно е да определите съвместимостта на отноенията си освен в другарството и любовта, само че и в професионален и бизнес проект. Понякога се оказва потребно да знаете авансово дали можете да работите добре с даден човек, или не. Можете да разберете това благодарение на името и датата на раждане.

Ако работите един до друг с някого или си избирате асистент, доверете се на нумерологията. Експертите на твърят, че числата в никакъв случай не лъжат.

Нумерологично пресмятане за бизнес и професионална съгласуемост

За да разберете какъв брой положително и ползотворно ще бъде едно съдействие, е значимо да знаете името и датата на раждане на индивида. Първо би трябвало да превърнете буквите на името в числа. Нека го създадем благодарение на една простичка таблица.

Да речем, че имената са Диана и Анна. Получаваме следните цифри:

За Диана: 5+9+1+5+1

За Анна: 1+5+5+1

След като към този момент знаем цифрите, съответстващи на буквите на имената, е значимо да ги съберем с цифрите на рождените дати. Например, дано вземем датите 15.08.1989 година и 3.10.1987 година
 Какъв е темперамент имаш по отношение на обичаното ти число  Какъв е темперамент имаш по отношение на обичаното ти число  Какъв е темперамент имаш по отношение на обичаното ти число  Какъв е темперамент имаш по отношение на обичаното ти число
Това е окончателното пресмятане :

5+9+1+5+1+1+5+5+1+1+5+0+8+1+9+8+9+3+1+0+1+9+8+7 = 103

Нумерологията работи с числата от 1 до 9, тъй че повтаряйте процедурата по прибавяне на цифри, до момента в който получите число от този диапазон.

1+0+3 = 13, 1+3 = 4

За тези две имена цифрата на съгласуемост е 4. След като получите своето, продължете към галерията, с цел да го разкодирате.
 Разшифрирайте цифрата си на професионална съгласуемост  Разшифрирайте цифрата си на професионална съгласуемост  Разшифрирайте цифрата си на професионална съгласуемост  Разшифрирайте цифрата си на професионална съгласуемост

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР