Полезни идеи и хитрини за използване на пастата за зъби,

...
Полезни идеи и хитрини за използване на пастата за зъби,
Коментари Харесай

Полезни хитринки, за които да използваме пастата за зъби

Полезни хрумвания и хитрини за потребление на пастата за зъби, за които тя има своето по-различно приложение с изключение на устната хигиена:

Отстраняване на петна от килима

Скъп килим, инцидентно оцапан с мастило, кафе или козметика, може елементарно да бъде избавен благодарение на паста за зъби. Достатъчно е леко да избършете петното върху килима или различен мек предмет от интериора с твърда четка с нанесена върху нея паста. 

Полиране на автомобилни фарове

Знаете ли, че пастата за зъби може да се употребява и за унищожаване на нечистотия от автомобилните фарове? За да осигурите сигурност при шофиране по пътя, е належащо да поддържате както предните, по този начин и задните светлини изцяло чисти - имате потребност единствено от паста и влажна гъба без груба повърхнина.

Почистване на клавиши на пиано

Съвременните клавиши за пиано са направени от пластмаса, до момента в който по-рано са били направени от слонова кост. Сега можете безвредно да премахнете жълтеникава плака от клавишите посредством постоянно разчистване, въоръжени с паста за зъби и остаряла четка за зъби. Само с едно потребление ключовете обезпечено ще възвърнат искрящо белия си цвят. 

Елиминира миризмите на храна

Вместо да страдате от задушливата миризма на ръцете си след рязане на риба или обоняние на вонята на чесън, просто ги измийте - пастата за зъби ще ви свърши работа. Понякога даже най-хубавият сапун за съдове или почистващ сапун няма да работи толкоз дейно, колкото пастата за зъби: нанесете го върху мокри ръце и разпенете за няколко минути, след което изплакнете щедро с топла или гореща вода. 

Алтернатива на ацетона

Смесете лимонен сок, паста за зъби и малко вода със стайна температура, с цел да получите хомогенна примес - тя ще служи като заслужен сурогат на лакочистителя. След това потопете ноктите си в него и деликатно избършете лака с памучен тампон.

Блясък на бижутата

Няма смисъл да криете бижута с матови, в миналото искрящи диаманти в кутия, в случай че можете да върнете блясъка им единствено благодарение на паста за зъби. За да извършите това, втрийте паста за зъби върху бижутата с ненужна четка за зъби, като обърнете особено внимание на проблематичните износени места, след което изплакнете деликатно и избършете. Единственото място, където пастата за зъби не е позволена, е върху перлите, прецизират от actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР