Полезен софтуерен инструмент с версии за Windows и Mac, решава

...
Полезен софтуерен инструмент с версии за Windows и Mac, решава
Коментари Харесай

SFWare Hard Drive Recovery – възстановява данни лесно и ефективно

Полезен софтуерен инструмент с версии за Windows и Mac, взема решение проблемите със изгубени данни при най-различни сюжети

Програмата SFWare Hard Drive Recovery има банален, подсъзнателен потребителски интерфейс

В доста обстановки можем да загубим данните от твърдия диск (HDD) . Например, щета в устройството може да го направи недостъпно и да докара до загуба на данни. В други случаи повода е форматиране или погрешно делене на твърдия диск. Дори вирус или помощни стратегии са в положение да причинят проблеми и загуба на данни.

Без значение каква е обстановката, софтуерният инструмент SFWare Hard Drive Recovery е кадърен да възвърне данните от твърдия диск. Програмата се възползва от обстоятелството, че данните остават на диска даже след форматиране или делене на дялове. Нейният логаритъм обхожда всеки бранш на диска, намира изгубените данни и ги възвръща.

Тази усъвършенствана стратегия е предопределена както за Windows, по този начин и за Mac компютри, като поддържа най-новите версии на двете известни платформи. Освен данни от твърдия диск, софтуерният инструмент възвръща и данни от полупроводникови дискове (SSD), които се срещат все по-често в компютрите в последно време, изключително в преносимите компютри. Разбира се, приложението може да се употребява и с USB флашки, външни дискове и SD карти памет.

Обичайни сюжети, водещи до загуба на данни

Форматиране на диска . Човешки неточности като избиране на неправилния диск по време на форматирането предизвикват нежелана загуба на данни. В други случаи неточност като „ Дискът в устройство D: изисква форматиране. Искате ли да го форматирате в този момент? ” ще ви подкани да форматирате устройството. Те нормално се случват заради съществено разрушение на данните. Ако щракнете върху „ да ” и продължите с форматирането, ще загубите данните в целия дял.

Разрушени данни . това е един от най-честите проблеми, които пораждат при твърдите дискове. Дължат се на проваляне на зареждането сега на запис на диска или на софтуерни бъгове. При външни твърди дискове, сходен проблем нормално се случва, заради издърпване на устройството по средата на преноса на данни. Следователно постоянно се предлага да употребявате опцията Safely Remove Hardware.

Лоши браншове . Те се появяват при логичен неточности или физическа щета на устройството. Ако повода е физическа щета, данните не могат да бъдат възобновени. Но в случай че неприятните браншове са резултат от логичен неточности, можете елементарно да създадете дисково изображение (имидж) благодарение на SFWare. То пропуща неприятните браншове и прави фотография на диска, която може да се употребява за възобновяване на данните.

Грешки при ръководство на диска . Добавянето, премахването или преоразмеряването на дялове са комплицирани процеси, които би трябвало да се правят с нараснало внимание. Дори дребни неточности по време на осъществяването им могат да причинят загуба на данни. Използването на безвъзмездни ненадеждни принадлежности за ръководство на дискове също може да докара до проблеми и загуба на данни.

Вирус/злонамерен програмен продукт . Вредоносните стратегии постоянно са опасност за компютъра и твърдия диск. Те могат да създадат твърдия диск недосегаем и да унищожат данни от него.

Ефективен инструмент за възобновяване на данни

SFWare Hard Drive Recovery предлага най-хубавия метод за възобновяване на данни от твърди дискове. Този софтуерен инструмент е ефикасен, когато твърдият ви диск демонстрира известия за неточност, при RAW проблем или е недосегаем. Освен това програмата възвръща данните при форматиране/преформатиране на твърдия диск.

С бързи и ефикасни техники за сканиране, SFWare влиза във всеки бранш на диска, с цел да откри изгубени файлове. След като сканирането приключи, програмата разпознава и възвръща всички типове файлове благодарение на неповторими сигнатури.

Освен това SFWare поддържа възобновяване на данни от разнообразни видове носители – вътрешни и външни твърди дискове, USB флаш сторидж устройства, SD карти, плейъри и така нататък

Инсталиране и работа с програмата

За да се запознаете с опциите на програмата, можете да я изтеглите гратис от уеб страницата на разработчика – SFWare Hard Drive Recovery за Windows или Mac. Инсталирането лишава към една минута и при пускане на програмата ще ви посрещне олекотен и подсъзнателен потребителски интерфейс, в който се открояват двете съществени функционалности: възобновяване на дискове/дялове (Drive/Partition Recovery) и възобновяване след форматиране (Formatted Recovery).

В случай, че не сте изгубили достъп до данните си след форматиране на диска, изберете първата алтернатива, която се отнася до повреди на твърдия диск и други проблеми (забележка: Ако желаете да възстановите данни от диск, който не зарежда или е „ мъртъв ”, извадете го от компютъра и го свържете като външно устройство към работеща система и по-късно пуснете програмата).

От идващия екран изберете диска, от който желаете да възстановите данните. Софтуерът стартира да сканира диска и да демонстрира всички открити и възобновени файлове.

Можете да потребление вариантите „ File Type View ” или „ Data Type View ”, с цел да разгледате възобновените файлове. Първата от тях разрешава ревизиране на файловете съгласно техния вид, а втората съгласно общоприетата им конструкция. Можете да прегледате възобновените файлове с двоен клик и по-късно да ги съхраните на мечтаното място.

Полезни са също вариантите Save Recovery Session и Open Recovery Session. Те могат да се употребяват, в случай че желаете да продължите дадена сесия за възобновяване на данните на по-късен стадий – належащо е първо да запомните сесията, с цел да можете след това да я стартирате още веднъж.

Основни функционалности и преимущества на SFWare Hard Drive Recovery

Достъпност

Можете да си свалите гратис демо версия на SFWare Hard Drive Recovery от уеб страницата на разработчика, който предлага и други, още по-комплексни решения за възобновяване на данни като SFWare Data Recovery. Пълнофункционалната версия на този потребен софтуерен инструмент коства 69 $. Програмата е съвместима с 32- и 63-битови операционни системи Windows и Mac и изисква настройка с най-малко 1GB RAM и 50MB свободно дисково пространство.

Даунлоуд: SFWare Hard Drive Recovery
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР