Полетите стартират от 11 март на авиокомпания Delta с полет

...
Полетите стартират от 11 март на авиокомпания Delta с полет
Коментари Харесай

Стартират ежедневни полети от САЩ и Канада до Гърция

Полетите започват от 11 март на самолетна компания Delta с полет от летище JFK до „ Елефтериос Венизелос “. Планирани са 5 полета седмично до 24 март и ежедневни полети от 25 март нататък.

От Ню Йорк ще има 3 полета седмично до Атина от 6 април и от 6 май, всеки ден. От 6 май полетите ще изхвърчат всеки ден. Emirates ще продължи ежедневните директни полети, а AMERICAN стартира собствен личен график от 5 май също с ежедневни полети.

От Чикаго и Филаделфия директната ежедневна връзка стартира с формалното начало на лятото на 1 юни, с повече полети от предходната година.

От Бостън полетите стартират 4 дни в седмицата доста по-рано, от 8 май. Полетите от Канада също се чака да дадат огромен подтик на туристическите потоци, защото ползата към Гърция е изключително мощен.

От Монреал полетите ще стартират на 31 март, в понеделник и петък, а от 1 май ще бъдат ежедневни, като към този момент има висок % на предварителни резервации.

От Торонто, първият аероплан ще излети на 28 март и ще пътува по маршрута 3 пъти седмично (вторник, четвъртък и събота).

Очаква се към тази летателна стратегия да бъдат добавени и други полети.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР