Полетите от София до Мюнхен и от баварската столица до

...
Полетите от София до Мюнхен и от баварската столица до
Коментари Харесай

Без полети от София до Мюнхен

Полетите от София до Мюнхен и от баварската столица до българската няма да бъдат осъществени на 7 ноември. Причината е стачка на немския народен транспортьор. Полетите на 7 ноември с час на политане от София 6.00 и 18.45 ч. няма да бъдат осъществени, както и идващите от Мюнхен полети в 18.05 ч. и 22.45 ч., демонстрира информация на формалния уебсайт на летище „ София”. Справка в системата Flightradar демонстрира, че същите полети няма да бъдат осъществени и в петък – 8 ноември. Няма данни, че полетите от София до Франкфурт и назад няма да бъдат осъществени.

За протестните дейности се знае още от началото на седмицата, когато синдикатът UFO прикани своите членове за 48-часова стачка, която ще засегне всички полети на Lufthansa излитащи от Германия. В петък се чака и митинг на водачите и стюардесите пред централата на самолетната компания във Франкфурт на Майн.

Основната причина за митинга е отвод на управлението на самолетната компания да договаря със своите чиновници за заплащането. „ Трудовият спор може да засегне и други самолетни компании, влизащи в концерна Lufthansa - Eurowings и Sunexpress.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР