Полетите от лондонското летище Хийтроу са възобновени след едночасово прекъсване

...
Полетите от лондонското летище Хийтроу са възобновени след едночасово прекъсване
Коментари Харесай

Забелязан дрон наруши работата на летище Хийтроу в Лондон

Полетите от лондонското летище " Хийтроу " са обновени след едночасово спиране поради сигнал за видян дрон. " Полетите са обновени ", сподели за Франс прес говорителка на летището и не посочи броя на засегнатите полети.


Днешният случай става три седмици, откакто по същата причина беше прекратена работата на второто по трафик лондонско летище " Гетуик ". Между 19 и 21 декември ръководството на " Гетуик " бе насила да анулира или отклони към 1000 полета, от което бяха наранени 140 000 пасажери.

Летищната администрация повика армията, която съобщи, че е разположила технология, с цел да се подсигурява сигурността на летището. В петък летища " Хийтроу " и " Гетуик " споделиха, че са поръчали боен клас съоръжение за отбрана от дронове на стойност от няколко милиона английски лири.
 Освободиха двамата задържани за стартирането на дронове над летище „ Гетуик “ Освободиха двамата задържани за стартирането на дронове над летище „ Гетуик “
Мъжът и дамата, задържани за стартирането на дронове над лондонското летище „ Гетуик “ в навечерието на Коледа, са освободени без да им бъдат повдигнати о...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР