Полетите на президента на Русия са свързани със съвместната работа

...
Полетите на президента на Русия са свързани със съвместната работа
Коментари Харесай

Сензация! Личният пилот на Путин разкри, че руският президент е бил на косъм от смъртта

Полетите на президента на Русия са свързани със взаимната работа на най-хубавите експерти от наземните служби, диспечери, водачи и стюарди.

Но изключителни обстановки могат да се случат даже и на самолета на Владимир Путин. За това споделя някогашният персонален водач на президентския Ил-96 Владимир Федорушкин.



Той разкрива, че трагичният полет е бил по линията Москва - Петербург. Владимир Путин бързал за значима среща.

"Времето в Москва, а и в Петербург, беше доста неприятно за пилотиране, имаше непряк, мощен вятър. А ние таман излитахме. И някъде на 5-6 хиляди метра попаднахме във въздушно течение, появи се мощна турбулентност и то при напълно ясно небе ", споделя водачът.

По думите му това е бил в действителност най-страшният и най-сложен полет за цялата му кариера.

"40 години съм летял, само че в никакъв случай не бях попадал в такива условия. Автопилотът ни отхвърли, рулят беше стеснен и можеше да се мести единствено на една трета.

Набирахме 9 хиляди метра и по този начин ни друсаше, че в случай че не бяхме пристегнати с колани, главите ни щяха да се разбият в тавана. В Петербург имаше мощен дъжд, а рулят ни беше цазепил, изобщо всичко най-лошо ", споделя Владимир Федорушкин.

Независимо от от тежките условия, той съумява да приземи сполучливо самолета. След това бил извикан на диалог при Владимир Путин.

"Разбира се, той ме повика в кабинета си и поговорихме за това, което се е случило. Попита какво е станало. Разбира се, беше неприятно. Вероятността да се разминем с пистата за кацане беше на 90%, само че ние се справихме. "

Как в действителност самолетът на Путин е станал негов работен кабинет и за какво там няма здравна каюта и какво влиза в президентското меню, може да видите в ето това видео.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР