Полетът с парашут над морето отново е №1 сред екстремните

...
Полетът с парашут над морето отново е №1 сред екстремните
Коментари Харесай

Вижте колко струва да си вдигнете адреналина на плажа в Слънчев бряг

Полетът с парашут над морето още веднъж е №1 измежду рисковите атракции на Северния плаж в Слънчев бряг. Търсачите на мощни чувства могат да летят самостоятелно или по двойки. На Северния плаж в Слънчев бряг е най-екстремният парасейлинг, дълъг цели 350 метра. Десет минути полет с него коства 70 лева на човек, а за двама цената е  общо 120 лева или по 60 лв. за всеки. Смелчаците могат да запечатат полета си с атрактивни фотоси във въздуха или с видео. Полетът с парашут е един от най-предпочитаните дарове за рожден ден или различен мотив. Търсачите на мощни чувства минават прелиминарен инструктаж и би трябвало наложително да облекат избавителна жилетка.

Ивицата разполага с общо шест коридора за всевъзможни атракциони. Най-търсени от туристите са надуваемите атракциони, теглени от моторница. Гостите могат да избират сред банан, кръг и диван. Цената за всички уреди е идентична - по 20 лева, а  сърфирането по вълните продължава 10 минути. На разположение на летовниците са скоростните водни джетове, които се движат в особено обособени коридори. 15 минути препускане с воден мотор коства 70 лева, а за 30  минути развлечение цената е 120 лева Джетът може да се наеме и за 20 минути против 90 лева Всички атракциони се употребяват единствено със избавителна жилетка, която се дава на място. Друго наложително условие към туристите е да не са използвали алкохол. 

И този сезон Северният плаж е мястото с най-екстремните и най-разнообразни занимания. Цените на водните атракциони не са изменени. За най-малките наоколо до плажа са обезпечени батути и бънджита на цена от 5 до 10 лв., според от времето на прилагане.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР