Полет на Бритиш Еъруейс кацна по погрешка в Единбург вместо

...
Полет на Бритиш Еъруейс кацна по погрешка в Единбург вместо
Коментари Харесай

Самолет кацна по погрешка в Единбург вместо в Дюселдорф

Полет на " Бритиш Еъруейс " кацна по простъпка в Единбург вместо в Дюселдорф, откакто документите за полета са били попълнени неправилно, оповестява Би Би Си, представено от Българска национална телевизия.

Пътниците разбрали за грешката едвам когато след кацането водачите ги поздравили с „ добре пристигнали в Единбург ”.

Полетът от Лондон до Дюселдорф бил изпълнен от немската компания WLD, която е изпълнявала полета на английския авиопревозвач.

От " Бритиш Еъруейс " прецизират с немската самолетна компания по какъв начин самолетът е получил неверен летателен проект.

„ Извиняваме се на клиентите си за това непредвидено странствуване и ще се свържем с всеки един от тях поотделно ”, обявиха от самолетната компания.

От " Бритиш Еъруейс " споделят, че водачът не е бил санкциониран, тъй като в документите е било записано Единбург, а и от въздушния трафик са разрешили полетът да поеме по тази дестинация.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР