Полет на авиокомпания Wizzair, който е трябвало да излети в

...
Полет на авиокомпания Wizzair, който е трябвало да излети в
Коментари Харесай

Консулството ни във Франкфурт помага на българи с отменен полет

Полет на самолетна компания Wizzair , който е трябвало да излети в 15 и 40 от Франкфурт на Майн към София , е бил анулиран. Така близо 100 българи останали без превоз до София.

След телефонен диалог на българският консул във Франкфурт Стефан Димитров, българите са били превоз ирани до хотел в радиус към 40 км.

По данни на българската задача разноските за нощувка са били поети от самолетната компания.

Днес пасажерите ще бъдат превозени от хотелите до летище Франкфурт на Майн в 13:30 ч. локално време. В 15:40 часа се чака аероплан на същата самолетна компания да качи една част от българите за полет до София. Пътниците, които не съумеят да бъдат превозени с полет а на Wizzair ще могат да потърсят вид за прибиране в България посредством пряк полет на Lufthansa по-късно през днешния ден, или с различен полет с междинно кацане.

Мисията ни във Франкфурт непрекъснато поддържа контакт с българите там и осведоми, че някои от тях към този момент са намерили различен път до България.

От пресцентъра на Министерство на външните работи осведомят жителите, че всички клиенти на самолетни компании одобряват общите условия на тези компании със закупуването на своя билет.

Искове за нанесени материални и нематериални вреди се подават персонално от всеки към самолетната компания.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР