Polestar обяви, че първите представители на втория модел на компанията- електромобилът Polestar

...
Polestar обяви, че първите представители на
втория модел на компанията-
електромобилът Polestar
Коментари Харесай

Първите представители на Polestar 2 вече са в Европа

Polestar разгласи, че първите представители на втория модел на компанията- електромобилът Polestar 2, предопределени за европейски консуматори към този момент са пристигнали на континента.

Първите потребителски Polestar 2 са предназначени за пазарите на Швеция и Норвегия, а доставките им към новите собственици ще бъдат осъществени през август. От компанията споделят също по този начин, че напът към този момент са и още бройки, които ще бъдат пренасочени към Белгия, Германия, Нидерландия и Англия.

С напълно електрическо задвижване, Polestar 2 е оборудван с два електромотора и батерия с потенциал от 78 kWh, което дава възможност за изминаването на към 500 километра. Самият батериен блок е интегриран в пода на автомобила и допринася за по-голямата издръжливост на конструкцията.



С четири задвижващи колела, мощ от 408 конски сили и въртящ миг от 660 Нм, е в положение да се ускори от 0 до 100 км/ч за по-малко от 5 секунди, а за още по-динамично пътно поведение от компанията са предвидили възможност за поръчка на електрическия автомобил с пакет Performance, в който са включени оптимизации по окачването, спирачната система и неповторими 20-цолови джанти.

Уникалното при Polestar 2 е това, че той се превръща в първата кола в света, в която ще има цялостна софтуерна интеграция на продуктите на Гугъл, включително Гугъл Maps, Google Assistant и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР