Polestar беше обявен за Марка на годината 2020“ в тазгодишния конкурс

...
Polestar беше обявен за Марка на годината
2020“ в тазгодишния конкурс
Коментари Харесай

Награди Red Dot за Polestar

Polestar беше разгласен за „ Марка на годината 2020 “ в тазгодишния конкурс за марки и комуникации на интернационално известните Red Dot Awards. Наградата се присъжда от Red Dot "за извънредно добре проектирана комуникация с марката ".

Тя се дава за „ най-хубавата марка в индустрията, която съумява да представи еднакво изображение на марката по различни канали в връзката си “. Преди решението си членовете на журито прегледаха и оцениха тъкмо 6992 записа, които бяха показани на онлайн заседание на журито.

„ За мен е чест да бъдем оповестени за марка на годината Red Dot “, съобщи изпълнителният директор на Polestar Томас Ингенлат. В допълнение към главната премия, младата компания беше отличена с признанието „ Най-доброто от най-добрите “ за своята последователност по отношение на качеството на дизайна и креативното осъществяване.

За дизайнерската разработка на Polestar 2, която беше направена през 2019 година, производителят на коли получава още една премия Red Dot: тази за креативност и рационализиране.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР