Полемиката дали трябваше да бъде зачетен първия гол на ЦСКА-София

...
Полемиката дали трябваше да бъде зачетен първия гол на ЦСКА-София
Коментари Харесай

Полемиката продължава: Макенджиев имал между 4 и 10 бутона върху гърдите

Полемиката дали трябваше да бъде зачетен първия гол на ЦСКА-София във вчерашния мач против Черно море продължава. Червените вкараха попадението още в 15-ата секунда. Тогава Едвин Джеси получи извеждащ пас, надбяга Димов и чукна топката преди вратаря на моряците Благой Макенджиев, който бе протегнал ръце. След това обаче нападателят на ЦСКА-София заби (без умисъл) бутоните си върху гърдите на гостуващия пазач, който в тази ситауция бе изправен. Макенджиев падна, а Джеси довкара отбилата се в гредата топка. Варненци желаеха попадението да бъде анулирано, само че реферът Стефан Апостолов не почете техните искания.

Ето по какъв начин разясниха обстановката треньорът на Черно море Илиан Илиев и халфът на моряците Васил Панайотов:

Илиан Илиев: “Ако първият гол е на противоположната страна… Макенджиев има четири бутона от под гърлото до пъпа. Със сигурност може да се даде нарушаване за високо вдигнат крайник, само че тук е мъчно. Търсим грешките в себе си. Върнахме се в мача и в случай че имахме малко повече самочувствие в завършващата фаза, щеше да е не 2:1 за тях, а 2:1 за нас.”

Панайотов: “Не желая искам да се извинявам със съдиите. Което е видял, това е свирил. Показателно е, че на гърдите на Макенджиев има най-малко 10 бутона. Мачът е приключил. Гледаме си нас. Ще проучваме и ще гледаме идващия мач да спечелим трите точки.” Първа лига 8 кръг, събота 15 септември  ЦСКА-София 3:1краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР