Полагане на асфалт върху снежна покривка предизвика скандал в Гложене.

...
Полагане на асфалт върху снежна покривка предизвика скандал в Гложене.
Коментари Харесай

Неделно асфалтиране в снега почти докара до бой шофьори и строители

Полагане на асфалт върху снежна завивка провокира скандал в Гложене. Клип, изпратен от фен, демонстрира пререкания на всеослушание сред лидер и чиновници на „ Трейс ”, като вербалният конфликт поради блокирания път и неприемливия строителен развой върху него съвсем прераства до физическа разпра.

„ Това е втори случай в границите на 10 дни – да се поставя асфалт върху сняг. Не разбирам какъв е тоя напън ”, описа пред bTV жителят от клипа – Данчо Славков. По думите му строителите се държали „ малко безочливо ”.

„ Ситуацията беше доста форсмажорна ”, призна виновният за неделното снежно асфалтиране инж. Венцислав Дилков.

По думите му през вчерашния ден сутринта метеорологичните условия били положителни, а прогнозата била, че в Тетевенско ще вали следобяд. Така служащите асфалтирали едната лента… след което завалял сняг.

Дилков акцентира, че е изцяло схваща, че е неприемливо да се асфалтира върху сняг, само че решил, че ръбът, който се образува на към този момент приключената лента може да аргументи произшествия. Затова и машините траяли да работят „ с ясното схващане, че когато времето се усъвършенства, този в допълнение положен слой, който нулира ръба, ще го изфрезоваме и ще го поправяме ”.

Инженерът беше безапелационен, че нещо такова се случва за първи път и не може да се твърди, че „ Трейс ” са разчитали на липса на надзор в неделния ден. „ Тези пари няма да са за сметка на данъкоплатеца, а за сметка на компанията ”, акцентира той.

 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР