Пол Скоулс, легенда на „Манчестър Юнайтед“, заяви, че Жозе Моуриньо

...
Пол Скоулс, легенда на „Манчестър Юнайтед“, заяви, че Жозе Моуриньо
Коментари Харесай

Скоулс: Моуриньо умишлено се предаде

Пол Скоулс, легенда на „Манчестър Юнайтед“, съобщи, че Жозе Моуриньо съзнателно се е предал, с цел да бъде уволнен. Бившият полузащитник на „червените дяволи“ бе един от най-яростните критици на Специалния по време на престоя на наставника на „Олд Трафорд“.

„Чувствам, че той не искаше повече в „Юнайтед“ – сподели Скоулс. – Пресконференциите му бяха смущаващи. Неговият негативизъм бе усетен от футболистите и те не желаеха да играят за него. Постоянно се оплакваше, като този път стартира да го прави още при започване на сезона. Най-показателното обаче за мен бе отношението му с Антонио Валенсия. Това е най-хубавият човек, който в миналото съм срещал. Моуриньо обаче се скара и с него“.

Пол Погба, най-скъпият футболист в историята на „Юнайтед“, също бе в неприятни връзки с португалеца. Световният първенец с Франция даже искаше да напусне клуба тази зима. Оле Гунар Солскяер, правоприемник на Моу, обаче го убедил да остане още в първия им диалог. Норвежецът го уверил, че играта на тима ще се гради към него. Мениджърът също така е споделил на Погба, че той е най-хубавият халф във Висшата лига. Това даде резултат, което проличава от играта на французина, по този начин и от думите му, че към този момент се усеща доста комфортно на терена поради другата тактичност на отбора.

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР