Пол Погба се нахвърли на таблоидите на Острова заради „фалшиви

...
Пол Погба се нахвърли на таблоидите на Острова заради „фалшиви
Коментари Харесай

Погба скочи на таблоидите: Пишете само лъжи!

Пол Погба се нахвърли на таблоидите на Острова поради „ подправени вести “. Под прицела на халфа на Манчестър Юнайтед попада най-много „ Сън “, които разпространиха информация, че той е пропуснал да поздрави своя управител и се е държал извънредно дръпнато след изгонването си против Ливърпул.

В профила си в Инстаграм французинът написа: „ Таблоидите още веднъж желаят да основат дискусия със 100% подправени вести. Слагат огромни неистини за заглавия. Журналисти, които употребяват името ми, с цел да бъдат получат внимание “.

„ Единствената причина, заради която се обръщам в този момент тук, е от почитание към моя треньор, клуб и почитатели. Колкото по-малко четете тези хора, толкоз по-добре ще бъдете. Те нямат позор ", гласи посланието на международният първенец от 2018 година.

Paul Pogba har slagit tillbaka mot medierna som hävdar att han kommer lämna klubben om inte Solskjaer blir sparkad.
— Red Army Sverige (@RedArmySverige)

В момента самия Погба e в деликатна обстановка и може да напусне Юнайтед без пари през лятото. Засилват се спекулациите, че неговия сътрудник Мино Райола и управлението на „ алените дяволи “ се отдалечават от вероятно възобновяване на контракта на играча.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР