Пол Погба - рекордната покупка на Манчестър Юнайтед, се оказа

...
Пол Погба - рекордната покупка на Манчестър Юнайтед, се оказа
Коментари Харесай

Речта на Погба: Време е да влезем в паметта на всички французи!

Пол Погба - рекордната покупка на " Манчестър Юнайтед ", се оказа същински водач на френския народен тим по футбол. Полузащитникът вкара единствения си гол в шампионата и то във финала против Хърватия, само че ролята му отвън терена бе доста по-вдъхновяваща за спечелването на втората международна купа.

Еуфорията от спечелването на Мондиал 2018 към момента е огромна, а в медиите към този момент циркулират фрагменти от речта, с която играчът на " алените дяволи " пробва да надъха съотборниците си в съблекалнята преди финала с " ватрените ".
Мбапе подари наградата си за щедрост Шампионът съблюдава обещанието, обещано преди Мондиала
" Всички знаем къде сме. Всички знаем какво желаеме. Всички знаем какъв брой надалеч стигнахме. Искаме го със сърцата си, желаеме го с очите си. Мога да го видя, момчета ", споделя Погба на съотборниците си.

" На 90 минути сме от опцията да създадем история. Един мач. Не знам какъв брой мачове сме изиграли в кариерата си, само че това е един мач, който трансформира всичко. Който трансформира цялата история. "

" Има два тима и една купа. Знаем, че загубихме край (б. ред. - на Евро 2016). Знаем го, усещаме го тук, в сърцата си. Днес няма да позволим на различен тим да вземе това, което е наше. Искам довечера ние да сме тези, които ще влязат в паметта на всички французи, които ни гледат. На техните деца, на техните внуци и даже на техните правнуци. Искам да излезем на терена като воини, като водачи ", добавя полузащитникът.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР