Пол Погба може да поиска нов договор от Манчестър Юнайтед,

...
Пол Погба може да поиска нов договор от Манчестър Юнайтед,
Коментари Харесай

Пол Погба мисли за нов договор с Манчестър Юнайтед

Пол Погба може да изиска нов контракт от Манчестър Юнайтед, защото се усеща по-щастлив в клуба след като и да е било. Това твърди ESPN. Французинът, който от дълго време е спряган за трансфер в Реал Мадрид и Ювентус, има контракт до лятото на 2021 година, като Манчестър Юнайтед има опция да го удължи автоматизирано с още 12 месеца. През предишното лято сътрудникът на Погба Мино Райола сподели, че клиентът му мисли за нови провокации, само че в този момент наподобява обстановката се е трансформирала, написа ESPN.

Манчестър Юнайтед се намира в серия от 15 мача без загуби във всички шампионати и има действителни шансове да завоюва два трофея. " Червените дяволи " играят зрелищен и ефективен футбол, а възходът във формата им съответства с идването на Бруно Фернандеш в отбора, с който Погба оформи превъзходен тандем в центъра на терена.

През този сезон Погба има едвам 12 мача за Манчестър Юнайтед, защото повече от 6 месеца лекува разнообразни контузии, само че към момента е виждан като интегрална част от състава от мениджъра Оле Гунар Солскяер.

" Пол постоянно е имал нужните качества. Той е един от най-хубавите полузащитници в света, тъй че се надявам и имам вяра, че той ще остане ", сподели неотдавна Солскяер.

През този сезон Погба има 4 асистенции, само че нито един гол, макар че през предходната акция вкара рекордните в кариерата си 16 попадения.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР