Пол Пелоси, съпругът на председателката на Камарата на представителите Нанси

...
Пол Пелоси, съпругът на председателката на Камарата на представителите Нанси
Коментари Харесай

Съпругът на Нанси Пелоси шофирал пиян

Пол Пелоси, брачният партньор на председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси, бе упрекнат през вчерашния ден в шофиране в нетрезво положение по отношение на злополука, в която е взел участие предишния месец, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Асошиейтед прес.

Осемдесет и две годишният Пол Пелоси беше задържан след злополуката на 28 май в окръг Напа, северно от Сан Франциско, откакто пробата за шофиране в нетрезво положение е посочил, че наличието на алкохол в кръвта му е било над допустимото. Според транспортна полиция той е влезнал с поршето си в кръстовище покрай град Юнтвил, където е бил ударен от джип.

Повдигнати са му обвинявания за шофиране под въздействието на алкохол, което е предизвикало телесна щета. Ако бъде приет за отговорен, той ще бъде наказан на най-малко пет дни затвор и до пет години пробация. Освен това ще бъде длъжен да премине курс за водачи, карали в нетрезво положение, и да инсталира в автомобила си устройство за блокиране на запалването на мотора, което изисква от лидера да духа в него, преди да ръководи транспортното средство.

Пол и Нанси Пелоси са женени от 1963 година
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР