Пол Маккартни определи като средновековни китайските мокри пазари, посочвайки ги

...
Пол Маккартни определи като средновековни китайските мокри пазари, посочвайки ги
Коментари Харесай

Пол Маккартни иска забрана на "средновековните" пазари в Китай заради коронавируса

Пол Маккартни дефинира като " средновековни " китайските мокри пазари, акцентирайки ги като отговорни за разпространяването на ковид. Легендарният музикант от " Бийтълс " приканва да бъдат неразрешени, написа " Гардиън ".
Изследване: Новият ковид има натурален генезис, не е създаден в лаборатория Учените настояват, че вирусът SARS-CoV-2, който провокира COVID-19 пандемия, е артикул на естествената еволюция
Така наречените " мокри " пазари в Азия търгуват с прясно месо и морски артикули, а от време на време и с живи животни. Общата доктрина за произхода на пандемията - въпреки и надалеч от изцяло доказаната, е, че COVID-19 произлиза от сходен пазар за диви животни в Ухан, като заболяването се е популяризирала поради противозаконната търговия с месо на прилепи или панголини.
И Пол Маккартни се разгласи в отбрана на кравата Пенка Съдбата на животното би трябвало да стане ясна до дни
Говорейки с американския радиоводещ Хауърд Стърн по отношение на пандемията, Макартни споделя: " Наистина се надявам това да значи, че китайското държавно управление ще каже: " Добре, момчета, ние в действителност би трябвало да имаме висока хигиена тук ". Нека си го кажем - яденето на прилепи е малко средновековно. "

Тогава Стърн споделя на Маккартни: " Те няма да затворят мокрите пазари, които ни сътвориха този проблем. Това е умопомрачително, нали? "

" Нямаше да е толкоз неприятно, в случай че коронавирусът е единственото нещо, за което наподобява, че можем да обвинявате тези мокри пазари ", дава отговор Макартни
Най-богатият музикант във Англия – сър Пол Маккартни От младите звезди на английската сцена преди всичко е Адел
" Изглежда болести като САРС, птичи грип, всевъзможни други неща, които са ни засегнали... И за какво е това? Заради тези средновековни практики. Те би трябвало да изчистят дейностите си. Това може да докара до смяната. Ако това не се случи, не знам какво ще стане ", споделя Маккартни.

Вижте още за реакцията на Пол Маккартни против мокрите пазари за животни в Ladyzone.bg.
Пол Маккартни прикани да бъдат неразрешени " средновековните " китайски пазари поради COVID-19 Легендарният музикант от "Бийтълс " и деятел за правата на животните насочи остри рецензии към мокрите пазари в Китай, откъдето се допуска, че плъзна болестта от новия коронавирус
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР