Пол Маккартни и Ед Шийран са сред повече от 1500

...
Пол Маккартни и Ед Шийран са сред повече от 1500
Коментари Харесай

Пол Маккартни и повече от 1500 музиканти молят британското правителство да спаси живата музика

Пол Маккартни и Ед Шийран са измежду повече от 1500 музиканти , които молят английското държавно управление да се включи и да избави световноизвестната сцена за жива музика на страната , оповестява АП.

Ролинг Стоунс, Род Стюарт, Литъл Микс, Колдплей и Дуа Липа също са подписали отворено писмо , в което се споделя, че з абраната за всеобщи събирания в отговор на ковид може да значи " края на тази водеща в света промишленост ".

В писмото се споделя, че " без да се вижда края на общественото разграничаване или финансова поддръжка от страна на държавното управление, бъдещето за концерти и фестивали и стотиците хиляди хора, които работят в тях, наподобява тъмно ".

Летните музикални фестивали във Англия са главен шеф и генерират доста доходи. Всички бяха анулирани тази година или стават единствено онлайн събития поради COVID-19.

Правителството на Англия разяснява, че към този момент поддържа милиони служащи , в това число в културния бранш и търси разновидности, каква спомагателна поддръжка може да обезпечи.
 Англия анулира възбраната за пътешестване до 90 страни
Англия анулира възбраната за пътешестване до 90 страни

Популярна дестинация като Турция също се чака да бъде включена в списъка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР