Пол Маккартни даде благословията си хитът With a Little Help

...
Пол Маккартни даде благословията си хитът With a Little Help
Коментари Харесай

Пол Маккартни се съгласи хит на „Бийтълс“ да бъде използван за благотворителност

Пол Маккартни даде благословията си шлагерът " With a Little Help from My Friends " на " Бийтълс " да бъде употребен за щедрост в интерес на Националната здравна работа на Англия, заяви Контактмюзик.
 
75-годишният артист и композитор пусна хитовата ария дружно с останалите членове на бандата преди 51 години . Сега песента евентуално още веднъж ще изкачи върховете на класациите , защото ще бъде употребена като благотворителен сингъл по отношение на честването на 70-годишнината на Националната здравна работа на Англия.
 

Със сър Пол се свързали от телевизия Ай Ти Ви, с цел да получат позволение да употребяват песента , която ще бъде презаписана с присъединяване на известни артисти.
 
Американският продуцент Тимбаланд ще взе участие в реализирането на плана . Смята се, че в презаписването на песента ще вземат участие " Скрипт ", Алеша Диксън, Гай Гарви от " Елбоу ", Рита Ора, Джеси Джей и " Ю Би форти ".
 

Възможно е новият й запис да е също с присъединяване на Крис Мартин и " Колдплей ", " Литъл микс ", Роби Уилямс и Оли Мърс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР