Пол Гортън, от риалити сериала The Traitors, каза, че пресъздаването

...
Пол Гортън, от риалити сериала The Traitors, каза, че пресъздаването
Коментари Харесай

Пол от The Traitors казва, че пресъздаването на успеха на серия две е „голяма стара задача“

Пол Гортън, от риалити сериала The Traitors, сподели, че пресъздаването на триумфа на серия две ще бъде „ огромна остаряла задача “.

Телевизионната звезда, която беше изменник по време на надпреварата, стана добре известна с това, че заблуждаваше правилните, преди да бъде отстранена след гласоподаване след съмнения, повдигнати частично от сътрудника изменник Хари.

Напрегнатото игрово шоу, в което участниците се пробват да разпознават кои от тях са „ правилни “ или „ предатели “, заговорничащи да убиват и да завоюват паричната премия от играта за себе си, се излъчваше три вечери в седмицата по BBC One през януари.

Попитан дали триумфът на втория сериал може да бъде пресъздаден преди церемонията по връчването на премиите TV Choice, Гортън сподели на осведомителната организация PA: „ Те имат доста работа.

„ Това е огромна остаряла задача. Но те (следващите участници от поредицата) би трябвало да влязат там, би трябвало да победят Хари, да победят мен, Даян, би трябвало да бъдат огромни герои.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР