Покушение срещу руския президент Владимир Путин и сдаване на поста

...
Покушение срещу руския президент Владимир Путин и сдаване на поста
Коментари Харесай

Страхотии ни чакат! Вижте пророчествата на Ванга за 2019-а

Покушение против съветския президент Владимир Путин и сдаване на поста от Доналд Тръмп поради тежка болест е предсказала пророчицата баба Ванга. Новите провидения на умрялата през далечната 1996 година врачка излизат на бял свят на страниците на британския таблоид " Сън ". Според лондонския вестник Ванга е планувала редица страшни катаклизми през 2019 година Освен рецесията в стопанството на Стария континент петричката гадателка е предрекла, че мощна естествена буря ще удари елементи от Азия. Споменава се и за мощно земетресение и последвала голяма вълна цунами, които ще убият стотици хиляди души.

За покушението против Путин се твърди, че то ще бъде осъществено от неговите най-приближени хора. Неведнъж президентът на Русия е споделял, че на няколко пъти са били осъществявани опити той да бъде отстранен. Охраната на Путин сега наброява десетки командоси от спецназ, както и екип от снайперисти. Държавният глава на Съединени американски щати също би трябвало да бъде извънредно деликатен, защото в новопоявилото се предсказване се споделя, че той ще развие тежка мозъчна болест, ще оглушее и ще се наложи да напусне Белия дом. Споменава се още и за авто случай с член на неговото семейство.

Ванга видяла, че стопанската система на Стария континент щяла да се срине през 2019 година Това щяло да бъде следствие от друго станало действителност предсказване на пророчицата, а точно излизането на Англия от Европейския съюз.

Лондонският вестник от време на време разгласява нови пророчества на Ванга, като всякога показва и сбъдналите се. Сред тях са атентатът на 11 септември, потъването на подводницата „ Курск “, избирането на Барак Обама за президент на Америка, международната икономическа рецесия от 2008-2009 година, както и възходът на „ Ислямска страна “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР