Покупките на жилища с инвестиционна цел в Пловдив са нараснали

...
Покупките на жилища с инвестиционна цел в Пловдив са нараснали
Коментари Харесай

Цените на имотите в Пловдив се покачват заради Европейската столица на културата

Покупките на жилища с капиталова цел в Пловдив са нарастнали от началото на годината. От организациите за недвижими парцели под тепетата изясняват скока с това, че Пловдив е Европейска столица на културата.

Пловдив

Две години преди откриването на Европейска столица на културата по-прозорливите са вложили в жилища,които в този момент отдават чартърен, сочат наблюденията на брокерите.
Мариета Гаргова-мениджър на компания за недвижими парцели: Наблюдаваме 30% на покупко-продажбите с капиталова цел. Люба Атанасова, изпълнителен шеф на организация за недвижими парцели: Води доста туристи, оттова в действителност е този огромен интерес към закупуването на жилища за инвестиция.
Най-голям интерес и за пазаруване, и за наемане има към жилищата към центъра на Пловдив.
Мариета Гаргова-мениджър на компания за недвижими парцели : Профилът на клиентите и мощният интерес към този регион вършат притежателите да изискват по-голям наем.  Пловдив към този момент е европейска столица на културата Пловдив към този момент е европейска столица на културата
Официалното начало на българското домакинство беше обещано със спектакъла "Ние сме всички цветове " на построената за случая 30-метрова кула-сцена. Българска национална телевизия...

Наемите за двустайни и тристайни жилища доближават от 400 до 600 лв.. За първото тримесечие се следи и 10-процентов растеж в цените на жилищата като има разминаване сред търсене и предложение.
Мариета Гаргова-мениджър на компания за недвижими парцели: В момента над 50% от предлаганите парцели са ново строителство,хората избират в този случай да чакат да бъде готово или купуват остаряло строителство и по този начин влагат пари за ремонт.
Мащабно строителство се следи във всички региони в града, регистрират още от организациите за недвижими парцели.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР