Покупките на дълготрайни консумативи“, като таблети, компютри, машинки за подстригване

...
Покупките на дълготрайни консумативи“, като таблети, компютри, машинки за подстригване
Коментари Харесай

GfK: Британците купуват все повече черна и бяла техника

Покупките на „ дълготрайни консумативи “, като таблети, компютри, машинки за подкастряне и хладилници, са се нараснали. Данните от отчет на немския проучвателен институт GfK демонстрират, че приходите в този сегмент ще набъбнат до 42% на годишна база през 12-тата седмица на 2020 година, като онлайн покупките ще заемат 50% от пазара. Доклад демонстрира още, че хората към момента харчат пари, макар спадовете при доверието измежду потребителите.

„ Очевидно мебелите и колите сега не се оправят ослепително, само че други бизнеси, които вършат живота по-поносим у дома се оправят “, споделя Статън.

Доверието измежду потребителите вследствие забавянето на стопанската система във Англия е отчело спад от 2 пункта до -9 през март, демонстрира още отчетът. 

Най-новите данни обаче обгръщат единствено първите две седмици на март, когато още не бяха приложени строги ограничения за обществено разграничаване и карантина, тъй че евентуално доверието се е влошило доста от този момент, оповестява Marketingweek.

Оценката на хората за личните им финанси през идващите 12 месеца би трябвало да се преглежда като „ алена зона “, споделя шефът на отдела по потребителски тактики на GfK Джо Статън. Мярката за доверие понижава с три пункта до резултат от три през март. „ Този ​​спад е най-важният индикатор “, споделя той.

„ Не може да се направи доста във връзка с световната стопанска система. Но по отношение на персоналното си финансово състояние, всеки знае какъв брой изкарва и какъв брой харчи. Така че може да си направи сметка за идващите 12 месеца и в случай че продължи да работи, лихвите не се повишават, инфлацията е наред, тогава обстановката може да приключи добре “.

„ Това в действителност е моментът, в който можете да изградите огромни дивиденти от личния си бранд, в случай че сте в синхрон с метода, по който клиентите ви мислят или се усещат ", добавя той.

Докато GfK чака, че потребителските разноски ще пресечен, Статън споделя, че в този момент е моментът известните марки да покажат на какво са способни, защото потребителите търсят сигурност. 

„ Марки, които могат да предложат увещание за качеството, компании, които се отнасят добре към личния състав си и такива с повсеместен метод към благосъстоянието на клиентите и личния състав си, е време да заблестят “, споделя той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР