Покупката на стадион Лазур“ от община Бургас вече не е

...
Покупката на стадион Лазур“ от община Бургас вече не е
Коментари Харесай

Обрат! Стадион Лазур“ се продава, цената му е шокираща!

Покупката на стадион " Лазур “ от община Бургас към този момент не е мит, сподели инспекция на Burgas24.bg. В писмо до локалния парламент изпълнителният шеф на " Спортс пропърти мениджмънт “ Даниела Чорбаджиева показва подготвеност за осъществяване на договаряния за подписване на контракт за покупко-продажба на парцела, благосъстоятелност на сдружението.

Припомняме, че духовете към продажбата на стадиона бяха разбунени през ноември предходната година от общинския консултант Ивайло Вагенщайн. Той разгласи, че съоръжението струва 4 милиона и прикани община Бургас да започва процедура по неговото закупуване. Това безусловно екзалтира последователите на футбола в града, които подеха голям брой начинания в тази тенденция.

В изявление за Burgas24.bg Митко Събев бързо попари техните мераци, изтъквайки обстоятелството, че стадион " Лазур “ е обект на правосъдни разногласия и продажбата му на този стадий е невъзможна. Именно затова кметът Димитър Николов взе компромисно решение – да построи общински стадион с 6000 седящи места. За място на новото оборудване бе определен имот в ж.к. " Меден рудник ".

" Представляваното от мен акционерно сдружение е неоспорим притежател на гореописания парцел. Към сегашния миг правото на благосъстоятелност върху парцела не е предмет на правосъдни разногласия. Стойността на парцела, според счетоводните документи на акционерното сдружение е в размер на 25 000 000.00 лева (двадесет и пет милиона лева), без включен в цената налог върху добавената стойност. Посочената нагоре цена на парцела предстои на разискване “, показва в писмото си Даниела Чорбаджиева.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР